10.000 kroner til Det Gode (studiemiljø) Projekt

Skrevet af Felix Kasperek - 23. april 2012 - 16:360 kommentarer

Går du med en idé til, hvordan studiemiljøet kan forbedres, men har du ikke midlerne til det? Så kan det være at du skal deltage i SL Fondens forårsudlodning, hvor der trækkes lod om 10.000 kr. til et projekt, der kommer de studerende til gode.

SL Fonden bag Det Gode Projekt-konkurrence
SL Fonden, som mange studerende sikkert kender bedre når den nævnes i sammenhæng med Academic Books, udlodder nu 10.000 kr. til det projekt der bedst kan styrke faglige og sociale formål for studerende. For at gøre det mest relevant og fair udloddes i samarbejde med de studerende.

Konkurrencen er åben for alle, så hvis du går rundt med en god idé, så er det bare om at sende en ansøgning inden ansøgningsfristen på tirsdag den 1. maj. Processen vil derefter løbe over en periode på cirka en uge. Da vil det være muligt at stemme på et af tre projekter, der klarer sig igennem SL Fondens nåleøje.

Stemmerne afgives online på academicbooks.dk, og afstemningen er også åben for alle. Og konkurrencen vil slutte med en præmieoverrækkelsesceremoni – på en dato der endnu ikke er fastlagt.

Tidligere modtagere af pengene inkluderer blandt andre CBS Sport Challenge, et meget populært event for sportsentusiaster på tværs af uddannelsesinstitutioner, og Female Navigators, en portal til networking for talentfulde unge kvinder i erhvervslivet.

Info 

Det Gode Projekt-konkurrencen - information og tidslinje

Læs om en række forhold, der skal overholdes i forbindelse med en ansøgning, her.

- 1. maj - Denne dag skal ansøgninger være modtaget i SL Fonden. Ansøgningsskemaet kan fås her.

- 14. maj - Spidskandidaterne udvælges - Academic Books vælger tre projekter til den afsluttende afstemning.

- 15. maj til 21. maj - Afstemning om Det Gode Projekt. Her er det muligt at stemme på den af de tre kandidater, som du synes skal vinde de 10.000 kr. Du kan læse mere om de tre nominerede projekter og lægge din stemme på academicbooks.dk.

- 22. maj - Vinderen findes. Afstemningen gøres op, og vinderen af de 10.000 kr. er det projekt, der har opnået flest stemmer.

- Overrækkelse af de 10.000 kr. til vinderen. Når vinderen er fundet, vil der blive afholdt en lille overrækkelsescermoni. Datoen bliver annonceret her.
 

OBS: Academic Books gør opmærksom på, at hvis ansøgninger sendt før den 18. april, så bedes de sendt igen, da der er eksempler på mails, fonden ikke har modtaget grundet tekniske fejl. Det tekniske problem er nu løst.