10.000 underskrifter imod SU-forslag

Skrevet af Torkil Bang - Foto: Riccardo Cova - 20. februar 2009 - 11:342 kommentarer

I dag modtager Skatteministeriet 10.000 underskrifter imod Skattekommissionens forslag om at begrænse SU-perioden til fire år på de videregående uddannelser. Underskrifterne er samlet ind på blot ti dage, oplyser Danske Studerendes Fællesråd (DSF).

Række af protester imod forslag

Underskriftindsamlingen er et led i en omfattende række af protester, som skoleelever og studerende har gennemført, siden Skattekommissionens forslag blev offentliggjort. Protesterne omfatter også blokader på RUC og Københavns Universitet, flere Facebook-grupper med mange tusinde medlemmer og demonstrationer.

Ifølge DSF's næstformand og levevilkårsordfører, Laura Toftegaard Pedersen, efterlyser de en klar udmelding fra regeringen om forslaget. Det er derfor, de har valgt at gå til direkte til skatteministeren, som modtager underskrifterne i dag kl. 12.00.

Stikord 

Kommentarer

Igen viser DSF sig som værende en total ligegyldig organisation. Det er under alle omstændigheder spild af ressourcer at bruge tid på at indsamle og fremsende underskrifter / protester til et forslag, som ingen partier i folketinget ønsker at stå ved.

 

Det værste ved denne historie er at CBSobserver viser sig som værende et total ukritisk medie, som ikke gør andet end at skrive referater for venstreorienterede organisationer.

Hvad synes du?

Svar til tidligere indlæg:

Beklager meget, men hold op hvor er du negativ!

Alt der gør politikerne ekstra opmærksom på hvor mange der er imod det her forslag nytter, bare prøv at se på de mange tusinder der har meldt sig til grupper imod det på Facebook.

Selvom der er mange partier imod det, er det stadig ikke en garanti for at det ikke kommer med på forhandslingsbordet, det kan det stadig meget vel gøre, så alt nytter!

Jeg ville bare ønske jeg havde hørt om den underskriftsindsamling for jeg kender mange der er ville have givet sin underskrift for det her, inklusiv mig selv!

Er der andre underskriftsindsamlinger, for så skriver jeg gerne under?

 

 

 

Hvad synes du?