30 kandidatstuderende skal hjælpe Novozymes i Indiens hede

Skrevet af Helle-Lise Ritzau Kaptain - 18. marts 2013 - 11:180 kommentarer
De studerende forbereder rejsen til Indien, hvor bl.a. skal besøge BCG’s, Novozymes’, Novo Nordisks og A.P. Møller - Mærsks indiske hovedkontorer og lokale indiske virksomheder.

Mens meteorologerne truer med snestorm i Danmark, kan en række kandidatstuderende glæde sig til yogaundervisning i 25 graders varme, når de de tager på Djøfs, Novozymes’ og the Boston Consultings Groups årlige studietur og case competition Doing Business In.

Fredag 22. marts drager 14 cand.merc.-studerende fra CBS sammen med 16 andre elitestuderende til Indien på en to ugers studietur og en intens 24 timers case competition i Indien.

Det er Djøf, Novozymes og the Boston Consultings Group, der står bag studieruren og årets case competition Doing Business In, og årets hold får mulighed for at få et unikt indblik i Novozymes’ udfordringer og muligheder i enzymindustrien på det indiske marked.

Hektisk 24 timers konkurrence i 25 graders varme
I løbet af de to tætpakkede uger vil de studerende opbygge en stærk forståelse af de makroøkonomiske forhold og kulturelle faktorer, der påvirker enzymindustrien og danske virksomheders forretningsførelse i Indien.

På den sidste dag i Mumbai skal de bringe deres nye viden i spil i en intens 24 timers case competition, hvor de med deres tværfaglige baggrunde skal komme med løsningsforslag på Novozymes’ udfordringer.

Studieturen kan føre til ansættelse hos arrangørerne
Med Doing Business In får deltagerne endvidere mulighed for at netværke med andre elitestuderende og demonstrere deres kompetencer over for Novozymes og BCG, der har tradition for efterfølgende at ansætte flere af deltagerne.

- Novozymes har været med til at arrangere DBI siden starten i 2006. Det giver os mest af alt en god mulighed for at komme i direkte kontakt med dygtige studerende og derigennem spotte nye talenter og fremtidige medarbejdere, fortæller Martin Lindegaard, Associate Strategic Account Manager i Novozymes.

De i alt 30 elitestuderende er udvalgt af Novozymes og BCG og kommer fra forskellige uddannelsesretninger indenfor erhvervsøkonomi, statskundskab samt teknik og naturvidenskab.

CBS-deltagerne kommer fra Finansiering og Regnskab, International Business, Supply Chain Management, Finance and Strategic Management, International Business and Politics og Applied Economics and Finance.