6.000 studerende til fest i og omkring CBS

Skrevet af Tine Cato - Foto: Henriette Frausing - 29. august 2014 - 13:202 kommentarer
Fra starten på festen sidste år - da varede festen udendørs kun, indtil dørene til Solbjerg Plads blev åbnet.

Semesterstartsfesten sprinter af brændestakken på torsdag den 4. september. Nye som gamle CBS’ere skal hilses velkommen med et bulder af en fest på Solbjerg Plads, der allerede skyder flaget af klokken 13, når den udendørs bar åbner. Det bliver stort!

Kom og fest løs med 6.000 medstuderende

CBS’ semesterstartsfest starter som altid udenfor Solbjerg Plads ved CBS Students gemakker. Her kan festlige CBS’ere lægge ud med at drikke en øl i solen eller udfordre en russer i enten bordfodbold eller bordtennis.

Sammen med udendørs fest er der derudover sørget for Fatboys, Somersby-telte og toiletvogne. Og vil du balancere indtaget af våde varer med lidt tørt, smedes der pizzaer og ribbenssteg sandwicher on the spot.

- Vi snakker 4 slags brandvarme pizzaer, og de sælges for 30 kroner stykket. Sandwiches koster en flad 20’er, oplyser Lars Winther fra Spisestuerne.

Og der skal en frygteligt masse pizzaer til!

Arrangørerne regner med, at over 4.000 festglade CBS’ere vil støde til den udendørs fest, som i år er forlænget med hele 2 timer – frem til klokken 21. Forlængelsen skal sikre, at alle kan tage del i semesterstartsfesten.

Indendørs er der nemlig kun plads til knap 2.000 personer.

Dit campus! Dit CBS! Din fest!

Hvis du ikke er gået kold klokken 21, så kan du feste videre indendørs. Mellem klokken 17 og 19 rømmes CBS helt og aldeles for at gøre klar til festlighederne. Men klokken 19 åbner dørene, og Studenterstrøget på stueetagen fyldes til randen. Her kan du så give den gas helt frem til klokken 2 om natten.

Som noget nyt er der blevet indført entré-armbånd. De uddeles kvit og frit i døren, så længe du kan fremvise gyldigt CBS studiekort.

Når du først er kommet indenfor, vil der være billige øl, sjusser og cider i baren. Du kan også svinge trælåret på dansegulvet – Café Nexus lover fyrværkeri-toner fra kendte og fuldfede DJs.

Hvem, der kommer og tænder op under dansegulvet, er en – eller flere – overraskelse/r. Men er du nysgerrig, så kan du se en teaser her.

Kyske kram og Instagram

Det er ikke øl, frikadeller og hornmusik det hele. Studenterorganisationen CBS Christians har lovet at dele spandevis af næstekærlighed ud. De giver nemlig gratis krammere og vil endda kåre festens mest næstekærlige person.

Okay da – der er også øl. Café Nexus er endda i det gavmilde hjørne. Naima Yasin, som er frivillig medarrangør til festen, fortæller, at der er gratis øl til den, der uploader og tagger det bedste festbillede på caféens Instagram profil @cafenexus.

Naima Yasin trækker vinderen i løbet af torsdagen og oplyser, at man skal huske at følge cafénexus for at være med i konkurrencen.

Nexus byder Carlsberg op til dans

For at gøre det hele endnu bedre, har Café Nexus fået en make-over over sommeren. Baren er – ifølge barchef Kate Pilkington – nu både blevet pænere, mere rummelig og langt mere servicevenlig efter bar-modepatruljens intervention.

Derudover er der blevet slået en ende på mange års samarbejde med Royal og en ny partner er derfor trådt til – det er Carlsberg, Nexus nu har knyttet knuden med. Så det bliver Hof og Somersby, der bliver slynget over disken fremover, fortæller barchefen.

Ses vi? Det tror jeg nok, vi gør!

Kommentarer

All The New studens Will received the student card on 2 weeks. So, how to get a bracelet to get into the party?

Hvad synes du?

I'm not sure, but I believe a "temporary ID", instead of a student ID card is a "normal" ID card with picture and your name (drivers license f.ex.) + the letter of admission to CBS.. Not the offer to attend CBS, but the letter of admission itself.. And maybe the pic isn't even necessary - in that case the health insurance card, generic ID, etc. + the letter of admission should be enough..?!

But better double-check it with Nexus.. I'm just remebering how we used to do a couple of years ago, so I have no idea if the policy/procedure has changed..

- H

Hvad synes du?