Årets DANSIC konference og idékonkurrence

Skrevet af Jesper Kock, versionering - Foto: DANSIC - 31. januar 2014 - 10:300 kommentarer

Danish Social Innovation Club (DANSIC) afholder torsdag den 13. marts 2014 årets konference, hvor studerende, ledere og iværksættere har mulighed for at mødes og diskutere bæredygtige læsninger på konkrete samfundsudfordringer.

Meld dig til årets Dansic konference
DANSIC åbner for 3 gang dørene til årets største studenterdrevne konference med fokus på social innovation. Konferencen afholdes i år på Københavns Universitet – i og omkring Festsalen på Vor Frue Plads – torsdag den 13. marts fra kl. 8.00-17.30 med efterfølgende networking.

Igen i år sættes der spot på, hvordan social innovation kan bidrage til et bæredygtigt samfund, hvor forretning og et fælles bedste går hånd i hånd. Titlen på årets konference ’DANSIC14: Nye partnerskaber’ understreger sigtet mod løsninger, der går på tværs af fagligheder og sektorer.

Konferencen består af taler, debatter og workshops, der er koncentreret over 4 forskellige spor: ’Miljø’, ’International udvikling’, ’Velfærd’ og ’Økonomi’. Indtil videre er Jesper Nygaard, forfatter til bogen ’Det sociale enzym’, og politiker Ida Auken annonceret som talere.

Det endelige program for konferencen, der er gratis for studerende, offentliggøres i februar, men du kan finde mere information og allerede nu tilmelde dig her.

Kan din bæredygtige idé vinde pitch@DANSIC?
Ud over selve konferencen afholdes idekonkurrencen pitch@DANSIC, hvor de 3 bedste socialt innovative ideer udvælges af et dommerpanel ud fra bedømmelseskriterierne: Social impact, originalitet, økonomisk bæredygtighed og realiserbarhed.

Der er deadline for idebeskrivelse allerede den 20. februar 2014. Du kan læse mere om konkurrencen og tilmelde dig her.

Den endelige vinder af konkurrencen findes på konferencen, hvor de 3 finalister inviteres til at pitche deres ide foran mere end 300 konferencedeltagere.