Amstream diskuterer fremtidens uddannelse på CBS

Skrevet af Jesper Kock - Foto: Amstream - 16. juni 2014 - 16:150 kommentarer
Efter paneldebatten vil der være to pitches fra startup-virksomheder indenfor uddannelsesteknologi, hvoraf den ene er EduKarma, der har hjemme på Copenhagen School of Entrepreneurship.

Den 26. juni danner Solbjerg Plads ramme om en paneldebat i Euro Science Open Forum regi. Bag Arrangementet står Amstream, der arbejder med udveksling af uddannelses– og teknologiinitiativer mellem Armenien og Skandinavien.

Kernen i arrangementet med den engelske titel 'Reimagining Education International Satellite Event' er en paneldebat med 6 ledere indenfor teknologi og uddannelse, der vil diskutere fremtidens uddannelse, nye løsninger indenfor læringsmetoder, samt hvilken rolle teknologi kommer til at spille.  

Fra Danmark medvirker repræsentanter fra Experimentarium City, Learning Lab DTU og Area9 Learning Solutions, og fra Armenien deltager Tumo Center for Creative Technologies, AGBU Armenian Virtual College, samt Instigate Training Center.

Pitches fra lokale startups

Efter paneldebatten vil der være pitches fra 2 startup-virksomheder indenfor uddannelsesteknologi, hvoraf den ene er EduKarma, der har hjemme på Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE).  

Amstream er en startup nonprofit organisation, der er drevet af unge CBS'ere, der ligeledes har kontor på CSE. 

Organisationen arbejder med internationale uddannelses– og teknologiinitiativer på tværs af lande med fokus på Armenien og Skandinavien, og i år har de blandt andet stået bag Danmarks første eksport af en statsakkrediteret uddannelse. 

Du kan læse mere om arrangementet på Amstream’s Facebook side, og du kan tilmelde dig her

Arrangementet finder sted på Solbjerg Plads 3, torsdag den 26. juni fra kl. 16:30 til 19:00.

BilagStørrelse
PDF icon Reimagining Education Satellite Event 1006,03 KB
26. juni 2014 -
16:30 to 19:00
Reimagining Education - ESOF Satellite Event