Apple dropper den gode rabat til CBS-studerende

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: Littleny@dreamstime.com - 4. august 2014 - 15:454 kommentarer
Det har været friskere og bedre, men du får stadig op til 10 procent på Apple-produkter som CBS-studerende.

Hvis du mangler en computer op til studiestart, er der rabatter at hente hos Apple for CBS-studerende. Selv om rabataftalen er blevet forringet over sommeren, kan du dog stadig spare op til 10 procent på en MacBook. 

Apple-rabat runker fra 12 til 10 procent

CBS’ fordelagtige rabatordning med Apple er over sommeren gået fra at være et gyldent til et lidt runkent og melet æble.

Siden 2011 har både studerende og ansatte på CBS kunne opnå en rabat på 12 procent på Apple-computere, men fra 1. juli i år er der blevet skruet ned for procenterne.

Fremover kan du således kun få op til 10 procent i afslag på prisen på din nye MacBook Air. Det svarer til, at du sparer godt en plov på den populære kun 11 tommer store CBS-must-have bærbare, der normalt fås fra 6.999 kr.

Det er Apple selv, der har opsagt den tidligere aftale med CBS.

Det er i forbindelse med researchen til denne artikel ikke lykkes CBS OBSERVER at få en forklaring fra Apple Education Store.

For at begynde at spare penge, skal du vælge ”Education Store”, når du shopper på Apples hjemmeside.

Alternativt kan du gratis oprette en profil på Myunidays.com. Her kan du også finde en masse andre spændende rabatter, der kan få SU’en til at række en smule længere.

Kommentarer

Vi er nogle studerende som står bag en dansk studierabatportal ved navn Studiz - vi har samlet alle landets studierabatter på vores website og i vores app's, som også giver adgang til et digitalt studiekort, når man har bekræftet at man er studerende.

Endvidere har vi også samlet en lang række online studierabatter, og der kommer hele tiden flere til.

Hvad synes du?

Hvordan opnår jeg de gyldne 10%?

Jeg har kigget på en MacBook Pro 13" Retina (den mindste udgave) som står til 10.099,- kr. Med rabatten sparer man 606,5,- kr., hvilket jo svarer til 6% og ikke 10%.

Rabatpriser: http://store.apple.com/dk-edu/buy-mac/macbook-pro
Normal priser: http://store.apple.com/dk/buy-mac/macbook-pro

Er der noget jeg har overset?

/Julian

Hvad synes du?

myunidays.com giver de sidste 4%, man skal oprette sig som bruger derinde. Og man får stadigvæk gavekortet på 600kr til Apple store.
Den Mac du nævner står pt. til 8500kr i elgiganten.

Hvad synes du?

Det er for dårligt, nu når aftalen er på 10%. øv øv

Hvad synes du?