Art Talk om kunstnerens virke og virksomheden bag

Skrevet af Jonas Rytter - Foto: Søren Solkær/CBS Art - 22. februar 2016 - 12:390 kommentarer

Søren Solkær har fotograferet de musikere, der er værd at fotografere. CBS Art har inviteret den danske fotograf – og hans manager – til at komme og fortælle om hans arbejde... og businessplanen bag.

Amy Winehouse, Paul McCartney, dansk/amerikanske The Raveonettes, Adele. Det er blot nogle af de mange artister, som den danske fotograf Søren Solkær har fotograferet. Siden 1996 har han rejst verden tynd som en af eliten inden for portrætfotografiets kunst.

Men har han noget at have det i?

På Søren Solkærs hjemmeside er Michael Stipe, forsanger i R.E.M., citeret for at sige, at Søren har en enestående forståelse for lys og øje for skønhed og portrætter. I en tid, hvor de ypperste tern er LinkedIn-anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere, taler den anbefaling for sig selv.

CBS Art har inviteret Søren Solkær til en såkaldt Art Talk om hans karriere som fotograf – og alle er velkomne til at komme og høre med. Og Søren har taget sin manager, Ben Catford, med. Ben vil fortælle om deres businessplan og give et indblik i kunstens forretningsmæssige aspekt.

Snakken finder sted torsdag den 25. februar, klokken 16.30 i SPs08 auditoriet. Læs mere om begivenheden her. Du kan læse mere om CBS Art – og holde dig opdateret om kommende Art Talks – på deres Facebookside.