Artikler af Kristine Husted Munk

New project platform connects students, companies, and universities

Onsdag, 3 september, 2014 - 19:14

In September, a group of CBS students is launching a new and innovative platform to facilitate project-based collaborations involving students, educational institutions, and businesses. 

Ny projekt-platform matcher studerende, virksomheder og universiteter

Tirsdag, 26 august, 2014 - 13:38

En gruppe studerende fra CBS lancerer til september en ny og innovativ platform, som skal samle studerende, uddannelsesinstitutioner og virksomheder om projektorienteret arbejde.

How to continue the CC-culture at CBS?

Torsdag, 3 juli, 2014 - 16:43

Case coach Stephanie Hadler had invited this year’s CC-contestants to an informal reunion reception, but the occasion was not just a reunion: After more than fifteen years as a case coach, CBS has to consider how the CC-culture is maintained after her eventual resignation. 

Hvordan fremtidssikres CC-kulturen på CBS?

Tirsdag, 24 juni, 2014 - 14:19

Case coach Stephanie Hadler inviterede til uformel gensynsreception for dette års CC-deltagere, men anledningen var ikke kun et gensyn. Efter mere end 15 år som case coach skal CBS til at overveje, hvordan CC-kulturen sikres fremover, når hun på et tidspunkt trækker sig tilbage.

Det usynlige CBS Teach skal relanceres

Onsdag, 11 juni, 2014 - 11:12

I 2012 blev CBS Teach, en online platform henvendt til undervisere, lanceret. Platformen blev aldrig til det forventede undervisnings-hotspot, men blev mest af alt blot et bookingsite. Nu re-designes og relanceres CBS Teach til efterårssemestret.

Standardisér multiple choice-eksaminer på CBS

Torsdag, 15 maj, 2014 - 15:36

Til mundtlige eksaminer kan man bede eksaminator om at gentage eller omformulere et uklart spørgsmål. Til skriftlige eksaminer kan man skrive i sit svar, at det er baseret på en antagelse. Ved en multiple choice eksamen er det enten eller.

Udefrakommende ødelægger meget for CBS’erne

Torsdag, 8 maj, 2014 - 08:00

Et stigende antal tyverier på campus har medført, at undervisningslokalerne ofte er aflåste. Når studerende beder om adgang, får de et nej, hvilket er problematisk, da faciliteterne på især Solbjerg Plads er overrendte. Hvad må man, og hvad må man ikke på CBS Campus?

MOOCS-trend gavner den videbegærlige CBS’er

Mandag, 7 april, 2014 - 16:01

Forvent ikke Massive Open Online Courses (MOOCs) vil erstatte vores traditionelle undervisning på campus, men noget tyder imidlertid på, at de kan blive et godt supplement til traditionel undervisning, og at CBS’ere kan lære at drage nytte af trenden.

Social iværksætter? Vind en startpakke

Torsdag, 20 marts, 2014 - 11:47

CBS-studerende, der interesserer sig for socialt entreprenørskab og iværksættere, kan nu tilmelde sig årets Oikos Develop Prize. Der er ’Kick Off Event’ den 24. marts, og præmien er en opstartspakke, så man faktisk kan realisere forretningsideen.

Aarhus Universitet sejrede ved Beat the Elite 2014

Mandag, 3 marts, 2014 - 15:04

Det blev 4 studerende fra Aarhus Universitet, der fredag den 28. marts løb med sejren i Beat the Elite 2014. København Zoo var både årets case-virksomhed og vært for finalen, der for første gang var åben for publikum.

Bain, McKinsey, PA and BCG – Team CBS coached by the best

Mandag, 24 februar, 2014 - 16:42

 Week 9 and CBS Case Competition is right around the corner. Team CBS, participating in this year’s competition, is currently in intense training with four other CBS teams. They’re all competing international case competitions in 2014.

Alt du bør vide om case competitions og CBS CC ’14

Torsdag, 20 februar, 2014 - 11:26

I år deltager CBS-studerende ved CBS’ egen CBS CC, Sauder Summit Global Case Competition, McGill Management International Case Competition, Belgrade Business International Case Competition og IGC HEC 2014. Så hvad er lige en case competition?

Bain, McKinsey, PA og BCG – Team CBS trænes af de bedste

Onsdag, 19 februar, 2014 - 08:30

Uge 9 og CBS Case Competition er lige om hjørnet. Team CBS, der deltager i konkurrencen i år, er gået i intensiv træning sammen med fire andre CBS-teams. Alle skal de deltage i internationale case competitions gennem 2014.

I intensiv boot camp op til CBS Case Competition 2014

Torsdag, 13 februar, 2014 - 15:26

CBS OBSERVER præsenterer her årets CBS-team til CBS CC ’14. Ambitionerne er skyhøje og udmeldingen klar: der er ikke bare med for at deltage, de er ”in it to win it”. Mød Benedikte, Simone, Johan og Mads.

Ny kandidatlinje i Finance and Investments

Fredag, 31 januar, 2014 - 08:30

Hvis du drømmer om et job i finanssektoren, Finanstilsynet, Nationalbanken eller en af de store internationale organisationer som IMF, er chancen stor for, at CBS’ nye cand.merc.-linje i Finance and Investments er lige noget for dig. Det er den for Danske Capital, Nordens førende kapitalforvalter.

Vil du være iværksætter? Sats på egne idéer!

Mandag, 6 januar, 2014 - 13:31

Det er ikke ligegyldigt, om studerende inden for innovation og iværksætteri gør det med egne ideer eller er tilknyttet en virksomhed. Virksomhederne er for resultatorienterede og tåler dårligt at fejle - og det går ud over de studerendes udvikling til innovative iværksættere.

Don’t miss out on the cool election-week events

Tirsdag, 26 november, 2013 - 14:01

Yesterday the election week took off. CBS Students flash-mobbed Solbjerg Plads, CBS is decorated with election posters and already now the vote-count is soaring. Don’t miss out on the exciting events, organised by CBS Students, that will take place throughout the election week.

Gå ikke glip af valgugens fede events på CBS

Tirsdag, 26 november, 2013 - 11:38

I går blev valgugen skudt af sted: CBS Students flashmobbede Solbjerg Plads, talrige valgplakater november-pynter op på CBS og stemmeprocenten er allerede godt på vej op. Gå nu ikke glip af de spændende events, CBS Students har sørget for i anledning af valget.

Video: Så lød startskuddet - CBS Valg 2013 er i fuld gang

Mandag, 25 november, 2013 - 16:07

Træder man ind ad Solbjerg Plads’ hovedgang, er man ikke tvivl. Der er valg på CBS. Valgplakater, balloner og boder pryder atter studenterstrøget, og CBS Students markerede startskuddet med stor energi, begejstring og flash mob mandag middag.

Stilhed før stormen: Mandag rammes CBS af valgfeberen

Torsdag, 21 november, 2013 - 15:24

Valguge 48 nærmer sig med hastige skridt. Fra mandag vil standene konkurrere om de studerendes opmærksomhed, men hvad sker der med den studenterpolitiske debat?

Social iværksætter? Vind en startpakke

Torsdag, 14 november, 2013 - 10:26

CBS-studerende, der interesserer sig for socialt entreprenørskab og iværksættere, kan nu tilmelde sig årets Oikos Develop Prize. Der er ’Kick Off Event’ den 20. november, og præmien er en opstartspakke, så man faktisk kan realisere forretningsideen.

CBS udbyder 1-årig HD med dobbelt op på lektiebyrden

Tirsdag, 22 oktober, 2013 - 11:53

CBS har sat turbo på en ny variant af HD 1 del. Efteruddannelsen, der for almindelige dødelige er af 2 års varighed, kan nu gennemføres dobbelt så hurtigt og dobbelt så intensivt – hvis man vel og bemærke er skabt af det rette stof. Det mener 25 studerende, at de er.

CBS introducerer introforløb på HD-uddannelserne

Mandag, 14 oktober, 2013 - 13:49

CBS har sat fokus på at etablere et egentligt introforløb på efteruddannelsen HD. Som noget helt nyt var der i år en blanding af networking-event og fest med dj-pult og gratis øl. Arrangementet formåede at tiltrække 45 af de nye, ellers hårdt pressede HD-studerende.

CBS opgraderer sin fjernundervisning af HD-studerende

Mandag, 7 oktober, 2013 - 12:39

CBS relancerer i år en ny forbedret version af skolens virtuelle HD 1. del – mere strømlinet med ny teknologisk ramme og fokus på kompatibilitet. Forbedringerne forventes at øge studiets kvalitet og gøre det lettere at være studerende på den virtuelle HD.

Oikos Academy 2013 out to broaden your horizon

Tirsdag, 10 september, 2013 - 13:38

Oikus Academy hosted their first lecture on sustainability on Tuesday September 10th, this year’s topic being Urban Sustainable Living. Do you care about sustainability or are you curious to learn more about the topic? Then consider joining Oikos in their pursuit of a sustainable economy! 

CBS’ organisationer og deres mangfoldige tilbud

Onsdag, 4 september, 2013 - 11:25

Er du CBS’ svar på Steve Jobs? Har du lyst til at rejse og opleve verden? Eller er du ganske enkelt nysgerrig efter, hvad der gemmer sig bag de imponerende bygninger på CBS? Der er sikkert en af CBS mange organisationer, der ville gøre det for dig.