Artikler af Kristina Jørvad

Ny studieadministration klar i løbet af 2012

Torsdag, 8 marts, 2012 - 15:41

Der er arbejdet både længe og grundigt på at omorganisere CBS’ studieadministration. Nu er man klar med en handlingsplan for arbejdet resten af 2012.

CBS’ presents revised Student Services in February

Fredag, 3 februar, 2012 - 11:08

The final decisions about how CBS’ Programme Administration is to ensure the best possible Student Services in the future are just about ready to be presented. Two things were already settled before the last hearings in mid-January: the establishment of One Point Entry for the students – physically as well as virtually – and a moved up schedule for the Program planning.

Fremtidens studieadministration præsenteres primo februar

Fredag, 27 januar, 2012 - 14:00

De endelige beslutninger om, hvordan fremtidens studieadministration på CBS skal være skruet sammen, er nu på vej. One Point Entry for de studerende – både fysisk og virtuel – og en fremrykning af studieplanlægningen lå fast før sidste høringsrunde i uge 2 og 3.

’Thumbs up’ fra de studerende til CBS LEARN og CBS Calendar

Mandag, 12 december, 2011 - 11:33

CBS’ digitale skridt går i den rigtige retning. Det store studieadministrative IT projekt gav i 2011 CBS flere gevinster, som lover godt for de studerendes digitale fremtid. De nye tiltag kører efter planen, og de studerende. Som CBS OBSERVER har talt med, er glade for de nye værktøjer i deres hverdag.

Campus Relay 2011 – nu med tilladelse

Mandag, 22 august, 2011 - 13:14

Dette års CBS Campus Relay skydes i gang den 20. september klokken 15.00 med opvarmning fra klokken 14.00. Hvad mere vigtigt er – det er nu, man skal tilmelde sig, hvis man gerne vil have en plads. Sidste frist for tilmeldingerne er den 14. september.

CBS nye kursuskatalog – bedre overblik til både kommende og gamle studerende

Torsdag, 23 juni, 2011 - 11:45

Fagligt overblik: Som noget helt nyt sættes alle CBS fag nu i overskueligt system. Det gør det i det nye kursuskatalog (kursuskatalog.cbs.dk), som tages i brug til september, og som på en gang skal lokke nye studerende til og samtidig gøre det enklere for CBS studerende at overskue udbuddet af for eksempel valgfag.

Studieadministrationens kommende One Point Entry-butik – gal eller genial?

Torsdag, 12 maj, 2011 - 11:47

CBS OBSERVER beskrev i sidste uge de omstruktureringer i studieadministrationen, der i løbet af efteråret skal munde ud i en ny One Point Entry studiebutik til gavn for de studerende. Den endelige plan for udformningen af OPE-studiebutikken og grænsedragningen til de studieadministrative Back Office-funktioner skal først i høring den 23. maj og siden vedtages af CBS’ direktion. Men forud for dette har CBS OBSERVER taget pulsen på de kommende kunder i butikken – de studerende. Hvordan oplever de studerende mødet med administrationen nu og vil en studiebutik kunne forbedre deres oplevelse af service i studieadministrationen?

Ommøbleret studieadministration skal være til gavn for de studerende

Fredag, 6 maj, 2011 - 13:12

CBS’ studieadministration, som de studerende kender den nu med sine mange sekretariater og lokaliteter, skal møbleres om. Siden semesterstart er der arbejdet flittigt på en ny organisering, og ifølge planen vil indsatsen blandt andet munde ud i, at der til oktober bliver åbnet en One Point Entry studiebutik. Præcist hvordan er der én projektgruppe, der arbejder med. Sideløbende bliver der i en anden gruppe arbejdet på at afdække, hvordan de bagvedliggende studieadministrative opgaver, der ikke hører under OPE-studiebutikkens kontaktflade til de studerende, skal organiseres.

Professionelt tilbud til de medarbejdere der bliver prikket 30. marts

Torsdag, 17 marts, 2011 - 13:54

Onsdag den 30. marts vil afskedigelsesrunden for op til 75 administrative medarbejdere rulle henover CBS. De TAP-medarbejdere, der denne dag varsles afskediget, vil dog ikke blive overladt til helt selv at skulle finde et nyt job eller uddannelse når deres opsigelsesperiode udløber. De vil få et konkret tilbud om newplacement og kompetenceudvikling som hjælp til at komme videre i deres professionelle liv. Samtidig er der med en skærpelse af TAP ansættelsestoppet åbnet mulighed for, at de afskedigede medarbejdere kan komme i betragtning til eventuelle ledige stillinger på CBS i opsigelsesperioden.

Mens vi venter på den 30. marts

Onsdag, 2 marts, 2011 - 12:19

Mange af CBS’s TAP-medarbejdere i de decentrale enheder venter aktivt og uroligt på den 30. marts. Her kommer de et skridt nærmere til at vide, hvad deres placering bliver i den nye organisation – om nogen. Bortset fra sporadiske udmeldinger på CBS’ intranet, CBSshare gennem vinteren, har der været meget stille omkring processen. Derfor har CBS OBSERVER indhentet en institut-TAP stemningsrapport fra fem sekretariatsledere.

E-læring gennem forårets store overgang

Fredag, 28 januar, 2011 - 13:34

Sidste september startede alle CBS’ nye bachelorer og deres undervisere op med CBSLearn som deres e-læringsplatform. Nu er turen kommet til de uddannelser, der har brugt SiteScape indtil nu. Den store migration fra SiteScape til CBSLearn står på gennem forårssemesteret, og projektgruppen bag opgaven har rustet sig efter alle kunstens regler.