Artikler af Sofie Kragh Ingvorsen

Two students aim to breathe life into leadership with CBS Talks

Torsdag, 30 januar, 2014 - 13:04

CBS has a new student organization, CBS Talks. The two organizers are passionate about bringing more management and leadership theory to the CBS students and expect their initiative to become a success. Judging from the interest shown from the students so far, the expectations are coming true.

To studerende vil puste liv i ledelse med CBS Talks

Mandag, 27 januar, 2014 - 11:24

CBS har fået en ny studenterorganisation, CBS Talks. De to stiftere brænder for at introducere mere ledelse for de CBS-studerende og har en klar forventning om, at deres nye tiltag bliver en succes. Den foreløbige interesse fra de studerende tyder på, at forventningerne nok skal holde stik.

Nytænkt Cand.Soc. i Innovation og Entreprenørskab

Mandag, 20 januar, 2014 - 11:01

Sidste år fik MSocSc in Organisational Innovation and Entrepreneurship (OIE) ny linjekoordinator. Der var behov for nye ideer og perspektiver – og det blev til en kraftig make-over. Kommende studerende vil få en langt mere praktisk tilgang til innovation og entreprenørskab fra sommeren 2014.

Tag gratis i biografen på Solbjerg Plads

Torsdag, 24 oktober, 2013 - 11:30

Hvis du elsker at gå en tur i biffen, men ikke synes at SU’en rækker, har du nu chancen for at få en stor filmoplevelse helt gratis.

Hip Hip for Hub’erne

Onsdag, 25 september, 2013 - 12:27

Mens Student Hub gør klar til torsdag at fejre 1 års fødselsdag med flag og lagkage, tager CBS OBSERVER temperaturen på både medarbejderes og studerendes indtryk af den direkte kontakt, som de to Student Hubs i Dalgas Have og på Solbjerg Plads giver.

Uddannelse er rigtig godt - men passion er bedre

Onsdag, 25 september, 2013 - 08:00

Mød Per Elsted Hansen, der som CBS-studerende ikke følger den slagne gang. Med fem virksomheder og en direktørtitel på CV’et giver denne CBS-innovatør en helt ny dimension til kombination af uddannelse og entreprenørskab og en høj grad af passion for at nå det hele.

Førstehåndsindtrykket er godt på papiret

Fredag, 23 august, 2013 - 11:34

Igen i år har CBS Students sendt et nytænkt eksemplar af CBS’ officielle RUSbog, CBS R.U.S.H., ud til alle nye studerende. Introbogen er en blanding af uundværlig velkomst og en ’rigtigt nyttig semesterhåndbog’.

Housing mangler flere boliger til årets udvekslingsstuderende

Mandag, 12 august, 2013 - 13:48

International Office’s Housing Department søger med lys og lygte efter de sidste boliger. De kan, som sagerne står, ikke garantere alle de nye udvekslingsstuderende et sted at bo. Derfor er der tænkt i alternativer for at finde værelser.