Artikler af Jannick Friis Christiansen

Dagbog fra studieadministrationen 2 (af 3)

Mandag, 11 januar, 2016 - 14:13

CBS OBSERVERs reporter var i praktik i Studieadministrationen gennem en uge i november. Den anden og den tredje artikel blev af forskellige årsager forsinket til nu (don't ask). Hvorom alting er, så er der travlt, og der er mange udfordringer, der skal løses for at få det hele til at fungere. 

Karakterræset overhalede det rigtige uddannelsesvalg

Mandag, 15 juni, 2015 - 14:17

Hvad er udfordringerne med overgangen fra ungdomsuddannelse til videregående uddannelse i dag? Det er åbenbart et spørgsmål om, hvordan vi fra samfundets og universiteternes side opfatter og ser på karakterer.

CBS-forsker med sundheds-laboratorium til Folkemøde

Mandag, 15 juni, 2015 - 13:08

I samarbejde med blandt andre Novo Nordisk afholdt CBS-lektor Karl-Heinz Pogner på Folkemødets tredje dag et LivingCityLab, hvor temaet ’sund by’ var på dagsordenen. Målet var klart: at starte et netværk til udviklingen af visionerne for en ’livable’ by.

Når forskning møder stand-up for folket

Mandag, 15 juni, 2015 - 12:59

Folkets dom var hård, men retfærdig da Copenhagen Science Slam på Folkemødets anden dag satte 3 forskere fra CBS, KU og DTU stævne for at battle i, hvem der var bedst til at gøre sin viden spiselig, men... en skimmelsmoothie?

Folkemødet mellem folkefest og 'Djøfstortion'

Fredag, 12 juni, 2015 - 08:30

Er Folkemødet et møde for folket, eller har det udviklet sig til den politiske pendant til det københavnske Distortion, på den ’Djøfstortion’ agtige måde? Her er, hvad vi rent faktisk ved om deltagerne til den danske folkefest på solskinsøen.