Beat the Elite bliver til CBS Case Competition OPEN

Skrevet af Jannike Munkholm, jannike.munkholm@casecompetition.com - Foto: Philip Høpner - 20. oktober 2015 - 8:390 kommentarer
De fire ansvarlige for CBS Case Competition Open: Victor Ullerichs, Julia Rasmussen, Katarina Brünbäck og Casper Helledi.

Konkurrencen, der henvender sig til studerende i hele Nordeuropa, bliver knyttet tættere til moderkonkurrencen CBS Case Competition.

CBS Case Competition vs. CBS Case Competition OPEN

Moderkonkurrencen CBS Case Competition har eksisteret siden 2002. Det er en anerkendt case competition for bachelorstuderende der finder sted én gang om året, hvor tolv teams fra hele verden mødes i København under uge 9 for at konkurrere i en real-life business case, hvor de løser en problemstilling presenteret af en dansk eller nordisk virksomhed.

Sideløbende med CBS Case Competition er den åbne nordeuropæiske case competition, hvor både bachelorstuderende og kandidatstuderende fra forskellige lande konkurrerer mod hinanden. Fra i år, vil denne konkurrence blive re-brandet som CBS Case Competition OPEN i stedet for at hedde Beat the Elite.

Virksomhedscasen der løses i de to konkurrencer er den samme, men rammerne for konkurrencerne er forskellige. CBS Case Competition er den lukkende konkurrence for tolv internationale hold, hvor CBS Case Competition OPEN er åben for alle der læser på et universitet, handelshøjskole eller anden form for uddannelse på universitetsniveau i Nordeuropa.

Vi er for alle

De fire arrangører mente, at der manglede en sammenhæng til moderkonkurrencen, og oplevede at mange studerende troede, at casen var for svær på grund af navnet ”Beat the Elite”. 

- Deltagerne i CBS Case Competition OPEN kommer ikke til at konkurrere med de tolv internationale hold, fra den lukkende konkurrence. OPEN-konkurrencen har deres egen finale, forskellige rammer og mange af deltagerne konkurrerer om at løse en case for første gang. Det er en fantastisk platform – både med hensyn til læring, men også til at prøve egne kompetencer af, da hvert hold vil få individuel feedback, når deres løsning er modtaget. På samme tid er casen en udfordring for erfarne case-solvere, da casen er skrevet til udfordre elite-studerende i den lukkede konkurrence”, siger Julia Victoria Rasmussen, en af CCC OPEN arrangørerne.

CCC OPEN event i samarbejde med BCG, H&M og sidste års vindere

For at fejre relanceringen af konkurrencen, vil der blive afholdt et event fredag den 23. oktober mellem 13.30 og 14.35 i SP202, hvor OPEN har inviteret Boston Consulting Group, den tidligere case-virksomhed H&M og sidste års vindere for at fortælle, hvorfor netop du skal involvere dig i case-solving.

Hvis du vil vide mere omkring eventet klik her

Du kan også besøge CBS Case Competitions Facebook side her