Bestå GMAT-testen med glans og betal med frivilligt arbejde

Skrevet af Miel Pedersen - Foto: Rie Neuchs - 15. april 2013 - 15:130 kommentarer
Matematikdelen af GMAT-testen kan få mange til at fortvivle. Nu kan du betale dig fra en del af forberedelsen ved at hjælpe andre med noget, som netop du er god til.

Som en del af optagelsesproceduren har CBS og ASB sammen med langt de fleste andre business-universiteter taget den amerikanske GMAT-test til sig. Mindful GMAT Foundation hjælper dig med at bestå, og som betaling hjælper du dit eget lokalsamfund.

 

GMAT står for Graduate Management Admission Test og er en amerikansk test, som bruges på mere end 2.000 universiteter verden over som en del af de basale adgangskrav til en kandidatuddannelse inden for business.

Testen består af at skrive et essay, en grammatiktest og en matematiktest, og ifølge hollænderen Martijn Han er matematikdelen særligt udfordrende.

Derfor begyndte Martijn Han allerede som studerende at hjælpe andre med at læse op, og i 2009 startede han Mindful GMAT Foundation, som tilbyder kurser i, hvordan man klarer den matematiske del af GMAT-testen.

- Vi hedder ’Mindful’, fordi vi ønsker at hjælpe vores elever med at udnytte deres potentiale til fulde. Men også fordi vi under hele processen gør vores ypperste for at have kursisten som person ’in mind’, fortæller Martijn Han, som i øjeblikket rejser en del mellem hovedsædet i Amsterdam og København, hvor organisationen nu også er ved at etablere sig.

Betal med frivilligt lokalarbejde
Hvis du nu tænker, at ’Mindful GMAT Foundation’ lyder som endnu en kursusvirksomhed, der udelukkende tjener penge på at sælge ekstra kurser til studerende, så tager du fejl. Organisationen tager faktisk ’mindfullness’ ganske bogstaveligt.

- Vi lærer alle sammen forskelligt, og det skal der være plads til. Så for at vi kan give hver enkelt deltager det bedste, har vi sat maxdeltagelsen på 8 personer på vores kurser, fortæller Martjn Han.

Det helt særlige ved Mindful GMAT Foundation er kursistens betaling. Prisen for ikke-studerende er: 2.800 kroner, mens studerende kan nøjes med 2.400 kroner. Men som studerende har du også mulighed for at betale en del af prisen via frivilligt arbejde og derved komme ned på omkring 1.700 kroner.

Hjælp børnene og du hjælper dig selv
Metoden er i øjeblikket under udvikling i København, hvor organisationen er i gang med at finde samarbejdspartnere. Din frivillige indsats går nemlig ikke til Mindful GMAT Foundation, men til lokale aktører.

- Ligesom vi gerne vil hjælpe vores elever til at udnytte deres potentiale, vil vi også gerne støtte andre, der har brug for det. Derfor tilbyder vi frivilligt arbejde til udsatte børn i lokalområdet, så de også får, om ikke andet, så en lille mulighed for at udvikle deres potentiale.

Er du god til tennis eller glad for at fotografere, og har du lyst til at give din viden til udsatte børn, kan nogle timers undervisning inden for dit speciale blive din rabatkupon til GMAT.

Lyder det som noget for dig?
For yderlige oplysninger om selve GMAT testen kig her.

For tilmelding af forberedelseskurser hos Mindful GMAT Foundation inden testen kig her. Denne side er dog kun oppe til 6. maj, hvorefter denne side vil være aktuel http://mindfulgmat.org.

Og har du rigtig lyst til at nørde med på løjerne, kan du følge Mindful GMAT Foundation på Facebook.