Bestyrelsesmødet fortsætter fredag

Skrevet af Jørn Albertus - 23. marts 2011 - 11:330 kommentarer

Der har gået stærke rygter på CBS om et ekstraordinært bestyrelsesmøde på fredag. CBS OBSERVER har fået adskillige henvendelser om sagen. Rygterne holder ikke. Der er ikke noget ekstraordinært bestyrelsesmøde på fredag, men sidste fredags bestyrelsesmøde blev aldrig færdigt og fortsætter med diskussionen af det punkt, hvor bestyrelsen evaluerer sig selv og direktionen.

Rektor Johan Roos, bestyrelsens sekretær og øvrige deltagere fra direktionen må starte med at sidde uden for døren, når bestyrelsen genoptager sit møde på fredag.

Frit fra leveren-punkt trak ud
På mødet i fredags nåede bestyrelsen til punkt 7 på dagsordenen. Punkt 7 hedder Bestyrelsen 2011 - orientering - Plan for evaluering - Årsplan for bestyrelsen 2011, det er et punkt, der er på dagsordenen en gang om året, hvor bestyrelsens medlemmer kan tale frit fra leveren uden, at rektor, sekretær og øvrig direktion kan høre, hvad der bliver sagt. Diskussionen af dette punkt trak ud og blev ikke færdig.

Da bestyrelsesmødet planmæssigt sluttede i fredags kl. 17 sad rektor uden for døren, det gør han igen, når det starter på fredag kl. 16.