BIIIIIP – Transaktionen er afvist

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: dreamstime.com - 25. oktober 2011 - 9:300 kommentarer
Hvis du får styr på privatøkonomien, kan du gøre sparegrisen glad.

De fleste studerende ved, hvor svært det kan være at få økonomien til at hænge sammen, når man er på SU. Hvis der skal være råd til andet end husleje, mad og bøger gælder det om at holde styr på pengene. Det kan webportalen www.spiir.dk hjælpe dig med. Med spiir kan du få styr på dit forbrug – helt gratis.

Overblik
Spiir giver dig nemt og hurtigt overblik over dit forbrug og viser dig, præcis hvad du bruger din SU på. Ved hjælp af transaktionsdata fra din netbank danner programmet blandt andet grafiske oversigter over din økonomi.

Prioritering
Du ved, hvad du bruger dine penge på, bliver det lettere at prioritere dine udgifter og sikre dig, at der også er råd til alt det sjove. Spiir giver dig desuden mulighed for at lægge budgetter måned for måned, og via din smartphone kan du gemme alle dine kvitteringer i spiir, så der altid er styr på dem. Smut forbi www.spiir.dk og få overblik over dit forbrug.

Om Spiir

Spiir har mere end 25.000 brugere, der bruger tjenesten til at få overblik over deres privatøkonomi. Bag tjenesten står en blandet kreds af mennesker med forskellige kompetencer, såsom tidligere koncernchef i Oticon, Lars Kolind, og medlem af Folketinget for Socialdemokraterne Mette Reissmann. Folkene bag Spiir ønsker hjælpe andre med at få en sund økonomi og et sundt forhold til  privatøkonomien.