Billeder og lyd fra talekonkurrencen

Skrevet af Jørn Albertus - 21. december 2010 - 2:000 kommentarer
I billedshowet kan du høre Lisa Harmann Andersens tale, men du kan også downloade den nedenfor.Klik for at afspille

Hvert af de syv hold på første år af bacheluddannelsen International Virksomhedskommunikation (IVK) havde valgt en taler, der skulle præsentere dem, hvor de skulle tale for eller imod et fiktiv forslag, der skulle gøre CBS CO2-neutralt i 2015.

Som man kan se i caset, der kan downloades nedenfor, skulle aftenens syv talere forestille sig, at de skulle tale ved en høring arrangeret af CBS' bestyrelse, hvor talerne så enten skulle overbevise bestyrelsen om, at den samlede pakke af grønne tiltag skulle gennemføres eller droppes.

Nedenfor kan du downloade og lytte til samtlige taler på nær Niklas Baltsens vindertale, hvor du kun får det første minut og 17 sekunder. Der skete desværre det, at da Niklas under talen klædt om, fik han trykket på optageknappen, så optagelsen blev afbrudt. CBS OBSERVERs udsente opfordrede ham til at holde talen igen i et tomt auditorium efter prisoverrækkelsen, men det kunne den dygtige taler desværre ikke. For det første var han tom i hovedet, lige som, når man har været til eksamen, og for det andet kunne han ikke holde den samme tale igen, fordi han talte uden nedskrevet manuskript.