Billigere at blive mæt på CBS

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: Jørn Albertus - 30. oktober 2008 - 8:002 kommentarer
Hungrende studerende kan nu stille sulten endnu billigere i skolens kantiner.
Klippekort med rabat og et dagens studentermåltid til 25 kroner er bare et par af nyhederne i skolens kantiner efter nytår.

Der er appetitvækkende nyskabelser på programmet i skolens kantiner i det nye år - ikke mindst for den slunkne pengepung. Særlig interessant for sultne studerende er der den såkaldte konkursret, der er et stort og mættende måltid, som kommer til at koste 25 kroner. Men også klippekort med rabat på til dagens ret, salatbar og kaffe og te, gør det mere overkommeligt at være kunde i kantinen.

Et andet nyt tiltag er en smileyordning, der skal gøre det lettere at vælge måltid efter sundhed. Smileys tildeles blandt andet efter kulhydrat-, kostfiber- og fedtindhold. Det bliver også muligt at bestille take away mad på nettet, som man kan hente i sin kantine og tage med hjem, en ordning, der kan være til stor gavn for eksempelvis ansatte, der arbejder sent eller ikke lige har tid til at lave mad til familien, når de kommer hjem.

Endelig kommer der nu et kantinepanel, der skal være i en løbende dialog med Spisestuerne om kvalitet og priser.

Kantinenyskabelserne er Spisestuernes svar på de krav, som CBS stillede i udbudsmaterialet ved den netop afsluttede licitation, som Spisestuerne vandt uden kamp.

Kommentarer

Det er sjovt at man forsøger at lave billigere mad når tendensen går mod at folk gerne vil betale mere for højere kvalitet. Lad være med at koge pastaen så lang tid og tag lidt mere for det.. det er en win win situations.. hvor svært kan det være?

Hvad synes du?

Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der savner bedre kvalitet og mere økologi i kantinerne. Jeg er nu blevet skuffet to gange over salatbaren i Dalgas have - bl.a. p.g.a. dårlig salat og virkelig ulækkert kyllingekød! Den er hermed droppet, og det synes jeg er super ærgeligt, for jeg ville gerne kunne nyde et sundt måltid. Der findes hjælp til at skifte til økologi i kantiner på Økologisk Landsforenings hjemmeside: www.okologi.dk/. Tag lige et kig på den, Spisestuer :-) Det behøver faktisk ikke nødvendigvis blive dyrere for os SU-modtagere (eller kantinerne selv), at Spisestuerne går over til økologi.

Hvad synes du?