Bliv en ’morgendagens leder’ – skriv et essay

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: St. Gallen Symposium - 7. januar 2015 - 14:330 kommentarer
På St. Gallen Symposium har man tidligere år kunnet opleve talere som Christine Lagarde, Managing Director of the International Monetary Fund - i år er en af dem Anders Fogh.

Nu kan du blive en 'morgendagens leder' til St. Gallen Symposium, der den 6. til 8. maj samler beslutningstagere og unge talenter verden over under temaet ”Proudly Small”. Du skal blot deltage i (og vinde) den globale essay-konkurrence.

St. Gallen Symposium, der i al beskedenhed beskriver sig selv som samlingspunkt for verdens ledere af både i dag og i morgen, samles for 45. gang fra den 6. til 8. maj på St. Gallen University i Schweitz for at debattere ledelse, politik og samfund.

Det kan du komme med til – endda med rejsen betalt.

Fribillet til samlingspunkt for morgendagens ledere

Op til eventen, hvor også St. Gallen Wings of Excellence prisen på 20.000 euro uddeles, har du nemlig mulighed for at deltage i den globale essay-konkurrence, der – såfremt du er blandt vinderne – kvitterer med en fribillet.

Hvis du godt kunne tænke dig at deltage, men essays ikke lige er din kop te, er det også muligt i stedet at forsøge sig med en præsentation i Power Point format eller en video.

Såvel kandidatstuderende som post-graduates kan være med, og det er ophavsmændene til de 100 bedste bidrag på verdensplan, der får dækket alle udgifter i forbindelse med deltagelsen i eventen, som i år går under temaet ”Proudly Small”.

Mød blandt andre Anders Fogh Rasmussen

Studenterkomitéen, som organiserer årets St. Gallen Symposium, forventer deltagelse fra 200 unge talenter og flere end 600 beslutningstagere – blandt dem tidligere generalsekretær i NATO, Anders Fogh Rasmussen.

Deadline for deltagelse i konkurrencen er den 1. februar. Ansøgning finder sted via dette link. Du kan læse mere om de generelle regler og format her samt i det vedhæftede dokument sidst i denne artikel.

På YouTube finder du også den officielle teaser trailer.