Bliv klar til at gro en ordentlig snegl i Movember

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: © Pinkcandy | Dreamstime.com - Best Friends Photo - 29. oktober 2014 - 10:380 kommentarer
Movember er ikke kun for mænd.

Kom forbi Nexus fredag eftermiddag og få gjort overlæben klar til en flot moustache.

Fredag er der Shavedown@Nexus fra kl. 15 til 17.30 i Nexus. Her kan du blive barberet klar til at gro et ordentligt cykelstyr eller måske bare en lille bitte snegl. Bag eventet står MarketingLab og Movember Foundation 

MarketingLab ønsker at øge bevidstheden blandt CBS-studerende om mænds sundhed med særligt henblik på mandesygdommene prostata- og testikelkræft.

Movember Foundation arbejder for at øge tidlig påvisning af kræft, diagnose og effektive behandlingerfor at reducere antallet af dødsfald. I november afholdes hvert år den store Movember kampagne for at øge opmærksomheden og promovere Movember Foundations arbejde.

Fredagens event er en kickstart til en måned, hvor der vil dukke mange overskæg op på campus. Kvinder er også særdeles velkomne til at komme og blive gjort klar til en moustache. Lige præcis hvordan har vi ikke efterretninger om, men måske billedet ovenfor giver en idé.

Læs mere på Facebook.