Bliv konsulent for en aften med PwC og FinanceLab

Skrevet af Jannick Friis Christensen - Foto: PwC - 15. april 2015 - 14:590 kommentarer
Consultant Minna Ellebæk, 'Deals, og Senior consultant Eske Pihl Højer, Corporate Finance, arbejder til dagligt i konkurrencens fokus, PwC's Advisory afdeling med køb og salg af virksomheder.

Overvejer du en karriere som konsulent? Så er case-eventen ”Consultants of the future” måske noget for dig. Her kan du prøve kræfter med branchen, når PwC og FinanceLab inviterer 20 studerende til at konkurrere i en case om køb og salg.

Prøv kræfter med den ’virkelige’ verden, der venter

Studenterorganisationen FinanceLab har som erklæret formål at lette overgangen fra at være studerende til professionel inden for finanssektoren.

Det gør den blandt andet ved at tilbyde studerende praktisk erfaring med det virkelige liv, der venter på den anden side af studietilværelsen.

Derfor kan du nu få en fod indenfor hos PwC – én af verdens største konsulentvirksomheder, der for en enkelt aften slår dørene op til dets kontor på Strandvejen i Hellerup.

Her har du chancen for at få indsigt i arbejdet med køb og salg af virksomheder – eller mergers and acquisitions (M&A), som det hedder på engelsk.

Brug hele paletten af færdigheder inden for M&A

Konkurrencen skal blandt andet være med til at åbne deltagernes øjne op for hele M&A-processen. Det oplyser Louise Petersen, der er ansvarlig for employer branding i PwC Danmark.

- Mange studerende tror, at det bare er et spørgsmål om at være stærk inden for corporate finance, fortæller Louise Petersen og fortsætter:

- Men som casen også vil illustrere, så er corporate finance blot ét blandt mange elementer, som man er nødt til at tænke sammen i en købs- og salgsproces.

Ligesom PwC selv er i stand til at servicere sine klienter inden for en række forskellige fagdiscipliner, forventes det altså også, at deltagerne er det.

En konkurrence at komme med til konkurrencen

Ingen konkurrence uden en præmie. Hvad, den er, vil PwC dog ikke løfte sløret for på nuværende tidspunkt andet end, at den med sikkerhed vil give vinderen et kompetenceboost enten fagligt eller netværksmæssigt.

Men noget tyder på, at det i sig selv bliver lidt af en konkurrence at få lov at være med i konkurrencen. Der er nemlig kun plads til 20 deltagere, og på eventsiden på Facebook er der allerede 45 tilmeldte.

For at komme i betragtning skal du blot sende din ansøgning inklusive CV og karakterudskrift til pwccase@financelab.dk senest den 21. april.

Og så et lille tip fra Louise Petersen:

- Når vi kigger på ansøgernes CV, har vi fokus på den historie, det fortæller. Så det er en god idé, at forholde sig til arrangementet og målrette ens CV til det.

Case-eventen finder sted i Hellerup den 30. april fra 16:30 til 20:00. Du kan læse mere om ”Consultants of the future” på Facebook-eventen her og i flyeren på billede 2.