Bliv team host i CBS Case Competition 2016!

Skrevet af Mai Hofman, CBS Case Competition '16 • Niels Christian Mouritsen, CBS Case Competition '16 - Foto: Philip Høpner - 27. oktober 2015 - 7:220 kommentarer
Sidste års glade team hosts.

Vil du udvide dit professionelle netværk og få ansvar for en gruppe professionelle og ambitiøse internationale studerende? CBS Case Competition leder efter tolv Team Hosts til at være en del af dette års Organizing Committee og til at være med at skabe en forrygende uge 9.

CBS Case Competition er et unikt event der løber af stablen hvert år i uge 9. Tolv hold af fire studerende fra universiteter over hele verden konkurrerer om at løse en real-life business case for at udfordre deres grænser og afprøve deres kompetencer.

Og derfor … har vi brug for dig! Vi leder efter tolv team hosts der er passionerede om at skabe oplevelser for livet for vores deltagere, samt har lyst til at møde inspirerende mennesker fra hele verden. Du bliver præsenteret for en lang række udfordringer under uge 9, men ligeledes mange muligheder for at forbedre dig selv – både på det sociale niveau og det professionelle.

Hvad vi leder efter i en team host:

  • En positiv, organiseret og udadvendt person
  • En god ambassadør for Danmark og CBS
  • En studerende med minimum ét år tilbage af studierne
  • En person med gode engelskkundskaber

Derudover er det forventet, at du er tilgængelig gennem hele uge 9 fra den 27. februar 2016 til den 5. marts 2016, begge dage inkluderet.

Hvis du mener, at du er den perfekte kandidat, så send os en udfyldt team host-ansøgning, CV, karakterudtræk og en halv side motiveret ansøgning der fortæller os, hvorfor netop du skal være team host og hvordan du kan bidrage til CBS Case Competition 2016. Send det hele som en samlet PDF-fil, navngivet med din navn og send det til teamhost@casecompetition.com senest den 15. november 2015, kl. 13.

Samtaler vil blive afholdt ultimo november 2015.

Hvis du vil vide mere omkring det at være Team Host, så kom forbi Nexus den 9. november mellem 11 og 14. For opdateringer omkring eventet, følg vores Facebook side.

Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at sende en email til teamhost@casecompetition.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!