CBS Case Competition '13 er på vej

Skrevet af Jørn Albertus - Foto: Jørn Albertus - 8. februar 2013 - 9:122 kommentarer
CBS Case Competition er et tilløbsstykke og skal nydes som en kage stykke for stykke til der ikke er mere tilbage. Billedet er fra 2011.

I uge 8 begynder Case Competition at rulle det imponerende overflødighedshorn af et program ud. Mød Clement, drik gratis øl og spis gratis morgenmad. Allerede nu kan du vinde en iPad mini ved at svare på nogle spørgsmål.

I disse dage har de 32 frivillige CBS-studerende bag CBS Case Competition ’13  rygende travlt med at stable det sidste af årets program for uge 9 på benene.

Ikke nok med at disse aktive studerende skal sørge for alt det praktiske, når 12 teams fra internationale skoler gæster CBS i uge 9 og dyster om at løse en real-life business-case. De er også i gang med at planlægge et fantastisk program for alle studerende på CBS.

CBS Case Competition er nemlig ikke kun for de deltagende hold – der er noget for enhver smag.

Program spækket med kendisser, fede præmier og tunge drenge
Onsdag den 20. februar offentliggør CBS Case Competition årets program for uge 9 – og det bliver større og vildere end nogensinde.

Solbjerg Plads vil blive forvandlet til ét stort mekka, hvor en lang række kendisser og tunge drenge fra erhvervslivet vil gæste CBS.

CBS Case Competition er et uafhængigt non-profit studenterorgan, og konkurrencen bliver udelukkende finansieret af støtte fra konkurrencens Preferred Partners.

De foretrukne partnere er…
I år er det Boston Consulting Group, H&M, Carlsberg Group, Arla, Scandinavian Tobacco Group og VELUX, der har valgt at tage CBS Case Competition ’13 til helt nye højder.

Case Competitions  partnere er vil forkæle dig med daglige freebies, vilde præmier og muligheden for at networke med nogle af Danmarks største virksomheder med meget mere.

Clement kommer på besøg
Allerede i uge 8 kan CBS’ere forvente en række skræddersyede og ekstraordinære events, som bør få de fleste til at rydde kalenderen.

Onsdag den 20. februar vil selveste Clement Kjersgaard, der er en af de dygtigste journalister i dette land, moderere en debat om ”The modern consumer” på Solbjerg Plads, hvor han vil udfordre 6 topledere fra erhvervslivet. Mød Clement i SPs01 kl. 15.30-17.00.

BCG får hul på business case og så er der øl
Har du mod på at udfordre dig selv, byder torsdag den 21. på ”How to crack a business case – presented by Boston Consulting Group”.

Går du med en drøm om at blive konsulent, eller ønsker du værktøjer til at løse en real-life business case, kan du med fordel blive inspireret af konsulenterne fra Boston Consulting Group.

Bagefter kan du kick-starte din torsdag aften, når CBS Case Competition indtager Nexus med gratis øl – Case Competition style!

Mød CBS Case Competition til gratis kaffe og wienerbrød onsdag den 13.
Er du nysgerrig efter at vide mere? Eller vil du bare være en af de første til at se det stjernespækkede program for uge 9?

Du kan møde de studerende bag CBS Case Competition på Solbjerg Plads på onsdag fra 09.00-11.00. Du kan med fordel springe morgenmaden over derhjemme, for de vil servicere dig med friskbrygget kaffe og nybagt wienerbrød.

De første 200 studerende kan beholde den flotte kaffekop fra Comment.

Synes godt om os på Facebook
Husk at like CBS Case Competition på FB (hyperlink til FB side), så du kan holde dig opdateret omkring uge 9’s tætpakkede program – der bliver rift om pladserne!

Ønsker du at læse mere om CBS Case Competition kan du besøge CBS Case Competitions hjemmeside (hyperlink til hjemmesiden).

Svar på spørgsmål og vind en iPad Mini 32GB
CBS Case Competition udlodder i øjeblikket en iPad Mini mod 3 minutter af din tid.

Det eneste du skal gøre er at klikke her og svare på nogle enkelte spørgsmål, så de studerende bag CBS Case Competition ved, hvordan de kan skabe de vildeste events for dig i fremtiden.

Info 

Kilde til artiklen: Kristina Truelsen, som er presseansvarlig for Case Competition ’13.

Kommentarer

Launch af ugeprogrammet for uge 9, ledsaget af gratis kaffe og croissanter og måske endda en kop til samlingen, er onsdag den 13. februar, ikke den 21. som anført. Så kom tidligt på CBS imorgen. Det starter kl. 9:00!

Hvad synes du?

i artiklen og vi har lagt en nyhed om den gratis morgenmad øverst på forsiden. 

Hvad synes du?