CBS Case Competition bliver større og vildere

Skrevet af Naima Yasin Abdi - Foto: ukendt - 17. januar 2012 - 13:180 kommentarer
Den store Case Competition-kage blev vist startet som tradition ved den såkaldte C-Day i 2007, hvor samtlige deltagere (og tilskuere) samledes på Solbjerg Plads. Den bød på 800 stykker kage.

I disse dage har de 32 frivillige CBS studerende, der sidder i Organizing Committee for CBS Case Competition ’12, rygende travlt med at få stablet det sidste til dette års uge 9 eskapader på benene. De skal blandt andet have ansat hele 12 Team Hosts og sikre detaljerne ved alt det praktiske for de spændende events, der blandt andet skal sørge for at byde de 12 udenlandske skoler ordentligt velkommen.

Store sus og internationale konkurrence-vinde forude
Sidste uge i februar vil Solbjerg Plads blive forvandlet til et stort Case Competition-mekka, hvor den internationale atmosfære gerne skulle summe af nysgerrighed, freebees, konkurrencer, vilde præmier, spændende mennesker fra erhvervslivet og meget mere.

I år er hele12 ultrastærke hold fra førende universiteter verden over blevet inviteret til CBS for at dyste om løsningen af en real-life & real-time problemstilling i en anerkendt skandinavisk virksomhed.

Sponsorstøtte fra dybt engagerede virksomheder
CBS Case Competition er et selvstændigt og uafhængigt non-profit studenter organ, og konkurrencen bliver derfor udelukkende finansieret via støtte fra CBS CC’s Preferred Partners. Disse udgøres i år af Saxo Bank, Boston Consulting Group, Wunderman, Deloitte, Scandinavian Tobacco Group og Carlsberg Group.

Opbakningen til CBS Case Competition har ifølge de studerende bag konkurrencen i år været enorm. Årets indtil videre anonyme case-virksomhed har ligeledes bakket op om at løfte CBS Case Competition til et niveau der er højere end et ellers også utroligt højt niveau. Årets case samt case-virksomhed vil først blive offentliggjort i uge 9, nærmere betegnet onsdag morgen den 29. februar.

Traditionel gåen i kage og nyskabt paneldebat
- CBS'ere kan i år forvente sig en masse skræddersyede og ekstraordinære events, som vil få de fleste til at rydde kalenderen for alt andet, simpelthen fordi det ikke er til at gå glip af, hævder Katja Lund Schjølin, som er presseansvarlig for dette års CBS Case Competition.

Ligesom sidste år vil der onsdag den 8. februar ved Career Fair være mulighed for at få en bid af den kæmpe store CBS Case Competition lagkage: Og som noget nyt vil der i år arrangeres et større paneldebat-event i ugen op til Case Competition ugen.

Yderligere info
Alt dette og meget mere kan du læse om på CBS Case Competitions webside og Facebook side, så du konstant er opdateret omkring uge 9's tætpakkede program, samt de events der vil være op til selve konkurrencen.