CBS Case Competition søger 12 frivillige Team Hosts

Skrevet af Kristine Hadberg - Foto: Esben Zøllner Olesen - 26. november 2014 - 11:340 kommentarer
Meld dig som Team Host til CBS Case Competition 2015 og få en oplevelse for livet.

Er du interesseret i at udvide dit netværk, møde inspirerende studerende fra hele verden og få indsigt i arbejdet bag en af verdens førende case competitions? Så meld dig som Team Host for CBS’ gæster i uge 9.

CBS Case Competition søger lige nu 12 Team Hosts, der er motiverede til at hjælpe holdet bag CBS Case Competition 2015 i uge 9.

CBS Case Competition planlægges, arrangeres og eksekveres af et hold på 34 frivillige studerende. Årets Organizing Committee søger nu dedikerede, imødekommende, sjove og seje CBS-studerende, der vil være med til at skabe oplevelser for livet for deltagerne i CBS Case Competition 2015.

Er man interesseret i at være en del af næste års Organizing Committee, er Team Host den bedst tænkelige forsmag på den dynamik og det sammenhold, der kendetegner de 34 engagerede studerende.

At være Team Host for et af de konkurrerende hold er desuden en oplagt chance for at få indsigt i alle de oplevelser, der er forbundet med at arrangere en case competition – uden at skulle lægge flere måneders arbejde i det.

At være Team Host er en oplevelse for livet

Som Team Host bliver du vært for et af de 12 deltagende hold, der hvert består af 4 studerende fra udvalgte udenlandske universiteter. Du får ikke kun indsigt i arbejdet bag case competitions, men du er med hele vejen fra ankomst til afgang.

En Team Host er med gennem hele deltagernes tætpakkede program i uge 9. Det inkluderer blandt andet en eksklusiv velkomstmiddag, sjove team-building dage og årets fest – konkurrencens afsluttende ’Award Dinner”, der løber af stablen fredag den 27. februar.

Overvejer du selv at deltage i case competitions, er Team Host oplevelsen ligeledes en oplagt mulighed for at få indsigt i dygtige, internationale studerendes intense caseløsning.

Skynd dig og meld dig – senest søndag d. 5. december

Lyder Team Host oplevelsen som noget for dig? Anvend nedenstående link til at læse mere om ansøgningsprocessen og send CBS Case Competition din ansøgning inden den 5. december kl. 12.

Læs mere om at være Team Host og ansøgningsprocessen.

Og hvis du vil vide mere om CBS Case Competition så kig forbi vores Facebook side.