CBS får 20 mio. kr. i julegave

Skrevet af Jannick Friis ChristensenMia Mathilde Hansen - Foto: © Dennis Jacobsen | Dreamstime.com - 5. januar 2016 - 10:020 kommentarer
Det er en ordentlig julegave, CBS har fået af Uddannelsesministeren. Den kan til gengæld ikke byttes.

CBS skyder det nye år ind med en ekstra økonomisk bevilling fra Uddannelsesministeriet på 20 millioner kroner. Pengene går til at dække det budgetteret underskud for 2016, og er et engangsbeløb. Det oplyser direktionen på CBS’ intranet Share.

Det siges at julen er miraklernes tid. Mirakel eller ej, så fik CBS i december måned et af de helt store ønsker opfyldt med en ”julegave” fra Uddannelsesministeriet i form af et ekstraordinært økonomisk tilskud.

Engangsbeløbet på 20 millioner kroner sikrer balance i CBS’ økonomi i 2016, hvor der ellers var budgetteret med et underskud på netop 20 millioner.

Direktionen skriver på intranettet for CBS’ ansatte, Share, at den ser de ekstra penge som et tegn på, at ministeriet har øje for, at CBS er særligt udfordret økonomisk grundet de sammenligneligt lavere basismidler i forhold til andre universiteter – den situation ændrer en økonomisk engangsindsprøjtning selvsagt ikke på.