CBS holder Åbent Hus for nye kandidatstuderende

Skrevet af Janie Huus Tange - Foto: Jørn Albertus - 18. februar 2014 - 12:420 kommentarer
Fra et tidligere Åbent Hus.

Fra cbs.dk: Aldrig har så mange søgt kandidatuddannelser på CBS. For at falde til på den rigtige hylde er det vigtigt at være så sikker som mulig, før ansøgningen sendes. En af måderne man kan undersøge, om indholdet, studiemiljøet og kulturen fungerer, er at komme på besøg.

Fra cbs.dk: Aldrig før har så mange søgt kandidatuddannelser på CBS, og for at hjælpe til, at nye kandidatstuderende falder til på den rigtige hylde, inviterer CBS til Åbent Hus på torsdag den 20. februar.

Arrangementet har år efter år inspireret studerende til at træffe de bedste valg. En af dem er Jonathan Baez, som er ved at skrive speciale på cand.merc. i Strategic Market Creation.

- Det er jo helt vildt så mange spændende uddannelser og forskellige mennesker, der er kommet på CBS – bare siden jeg startede for 2 år siden, siger Jonathan og fortsætter:

- Det kan godt virke uoverskueligt, når man skal vælge – derfor er det bedste at dukke op herude. Så kan man se, at der er mennesker i alle udgaver og uddannelser inden for rigtig mange forskellige fagområder.

En meget mangfoldig gruppe af studerende
CBS har en lang tradition, der strækker sig næsten 100 år tilbage, for at uddanne unge fra mange forskellige regioner og kulturer, og CBS' uddannelser har desuden et stærkt internationalt fokus. Det afspejles naturligvis i studiemiljøet.

- Hver anden ansøger på CBS’ kandidatuddannelser har ikke dansk som modersmål og kun omkring hver tredje har taget deres bachelor på CBS, fortæller Anne Mette Hou, Head of Admissions på CBS.

Oplev atmosfæren og få en forsmag på kandidatuddannelserne til Åbent Hus’ på Solbjerg Plads på torsdag den 20. februar. Se hele programmet her. Du kan også tilmelde dig arrangementet på Facebook her