CBS Radio – nu også på Café Nexus

Skrevet af Josephine Worm Andersson, CBS Radio - 2. december 2013 - 18:100 kommentarer

Lyt til CBS Radio på cafeen og få rabat på kaffen.

Sidste tirsdag kunne CBS Radio løfte sløret for årets nyhed. Du får radioens fløjlsbløde lydbølger leveret direkte fra højtalerne i Café. Alt imens kan du snuppe en lille kaffe for en stors pris!

Silas Adler er en rigtig iværksætter og er hjernen og hjertet bag tøjmærket Soulland. I Silas’ unge dage vandt skateboardet over gymnasiebænken, men det forhindrede absolut ikke radioens skønne værter i at lokke en masse gode råd ud af den internationale iværksætter.

Så selvom du sidder og knokler som studerende er der masser af god viden at hente ved at lytte til Silas i udsendelsen fra sidste uge på CBS Radio. Desuden fortæller han om hele Soulland-holdets nærmeste fremtidsplaner!

Hvorfor du skulle stemme
Philip og Charlotte fra CBS Students kom også forbi studiet med gaver og information om universitetsvalget. De kom med en masse gode argumenter for, hvorfor du skulle stemme. Argumenterne talte b.la. fester og alle de andre sjove aktiviteter der foregår på skolen uden for undervisning.

Du kan ligeledes høre hvad de gode Students lovede hvis stemmeprocent ville ramme 30%, og sidst men ikke mindst hvilken forvandling Dalgas Have skal gennemgå over jul.

Fik du ikke lyttet med, så kan du heldigvis finde udsendelsen her

CSE kommer på besøg
Tirsdag d. 10 december kl. 11 er vi klar til endnu en gang radio.

Copenhagen School of Entrepreneurship kommer forbi og det vil du helt sikkert ikke misse som CBS-studerende.
Der er derfor ikke andet for end at udføre følgende ritual: Grib den mest behagelige stol du kan få fat i, slå lyttebøfferne ud og tun ind på CBS Radio 95,5 FM / stream via www.universitetsradioen.dk.

Lyt med!