CBS Responsibility Day Case Challenge 2014 skudt i gang

Skrevet af Marie Koustrup Frandsen, PRME - Foto: Henriette Frausing - 4. september 2014 - 7:300 kommentarer
Klaus Meyer på Responsibility Day, se flere billeder ved at klikke på billedet.

Hjælp Claus Meyer til ansvarlig virksomhedsledelse og vind flotte præmier.

Luften var tyk af forventning, da 1800 nye bachelorstuderende i mandags var samlet i en propfyldt Falkoner Sal til Responsibility Day 2014.

Efter en formiddag, hvor studieretningerne hver især var blevet introduceret til aspekter inden for ansvarlighed i en virksomhedskontekst, fortsatte dagens program i samlet flok i Falkoner Salen.

Her bød eftermiddagen på håndtryk med rektor Per Holten-Andersen, paneldebat med direktionen og endelig oplæg af iværksætter og kok Claus Meyer, samt CEO i Meyer Holding Steen Halbye. Med høje forventninger om brugbare og kreative forslag samt skarpe spørgsmål fra salen skød de to herrer dette års case challenge i gang.

Meyers virksomheder i fokus

Udfordringen til de nye bachelorstuderende er, på to sider, at komme med deres bud på, hvordan Meyer’s virksomheder skal arbejde med ansvarlighed, ikke kun i Danmark, men også i den kommende restaurant på Manhatten i New York.

Deadline for aflevering er fredag d. 5. september kl 12.00. Efter gennemlæsning af alle besvarelser, vælges de tre grupper ud, som har leveret de bedste løsninger. Torsdag d. 11. september præsenterer de deres ideer for juryen, som blandt andet består af CBS’ case competition dronning Stephanie Hadler og CSR professor Mette Morsing.

En afleveret casebesvarelse giver ikke kun udsigt til at vinde lækre præmier, men også en unik mulighed for at stifte bekendtskab med case competitions, som kombinerer praksis og teori og samtidig løfter CV’et.

Hvilken studieretning overbeviser mon juryen i år? - alle interesserede er velkomne torsdag d. 11. september kl. 14.30-16.30 i SPs16 til at overvære præsentationerne fra de tre finalister.