CBS Running vil have dig med ud at løbe maraton

Skrevet af Jonas Rytter - Foto: Thomas Wriedt - 9. marts 2016 - 9:510 kommentarer
CBSR klar til en løbetur med instruktørerne Joakim Korslund (forrest i midten) og Lise Kamstrup (forrest til højre) - den tredje instruktør, Thomas Wriedt, er bag kameraet.

Har du maraton-ambitioner? Så kan 2016 være året, hvor de bliver indfriet. CBS Running Club stiller igen i år med hold til Telenor Copenhagen Marathon, og studerende kan endnu en gang få en klækkelig rabat på et startnummer.

Hos CBS Running (CBSR) kan de lide at løbe. Både kort og hurtigt og langt og hårdt. Nogle rigtigt langt, endda. For andet år i træk stiller den frivillige studenterorganisation således med hold, når Telenor Copenhagen Marathon snørkler sig i gennem Københavns gader den 22. maj.

Løbet starter og slutter ved Islands Brygge og tager deltagerne på en 42,195 kilometer flad tur i gennem Indre By og brokvartererne. Det koster 640 kroner at være med – men, studerende kan få 50 procent rabat, hvis de køber inden den 30. april.

CBSR vil frem mod løbet planlægge træning, rettet mod løbet. Desuden deltager løbeklubben i indtil flere mindre løb, inden det helt store slag skal stå. For eksempel er klubben repræsenteret ved Spartas maratontestløb, Berlin Halbmarathon og velgørenhedsløbet You Run.

CBS Running er andet og mere end maraton

CBSR er – som CBS OBSERVER tidligere har skrevet – CBS’ officielle løbeklub. Klubben tilbyder minimum 2 ugentlige træningspas. Tirsdag er der intervalsession og torsdag distancetræning. Weekenderne er oftest dedikeret til de helt lange ture, hvor maratonformen for alvor kan blive prøvet af.

Holdet bag CBSR er 5 frivillige studerende, alle med flotte løbe-meritter. Det er helt gratis at løbe med, og klubben er ikke kun for maratonløbere. Instruktørteamet gør derimod en dyd ud af at favne så mange løbere, som muligt, og det sociale aspekt bliver vægtet højt.

 - Uanset om man er nybegynder eller rutineret løber, opfordrer vi alle til at løbe med. Målsætningen for CBSR er ikke at være elite, men derimod at bygge bro mellem alle aktive løbere på CBS, fortæller Thoma Wriedt, en af de frivillige instruktører.

Kom og løb med på kort og lang bane

Træningspassene finder som sagt sted tirsdag og torsdag klokken 17.30 med afgang fra Solbjerg Plads’ indgang ved CBS Students’ kontor. Tid og sted for weekendpassene skifter, og alle er desuden mere end velkomne til selv at foreslå en tur.

For at holde sig opdateret om turenes rute, distance, pace med videre, skal man melde sig ind i den lukkede Facebookgruppe ’CBS Running – Trainings’.

Læs i øvrigt mere om Telenor Copenhagen Marathon her.