CBS slår dørene op for ny fredagsbar

Skrevet af Mia Mathilde HansenJørn Albertus - Foto: Morten Normann - 11. februar 2013 - 18:311 kommentar
Dette er ikke et billede fra den ny fredagsbar, men fra den (måske) hedengangne Eco. på Dalgas Have, hvor man godt kunne gå til dem ind i mellem.

Som følge af stor efterspørgsel fra de studerende, har to ansatte på Café Nexus været initiativtagere til ny fredagsbar på Solbjerg Plads.

Ideen er afprøvet før uden succes, men det skal være løgn, mener Tanita Vanessa Tautges som er cand.merc.(bcm.)-studerende.

Hun er sammen med en kollega idémanden bag initiativet med endnu en fredagsbar, og mener en sådan er et tiltrængt og kærkomment tiltag hvor studerende på CBS kan mødes over en ”fyraftensøl” og fejre weekendens begyndelse på campus.

Fredagsbaren skal ses som et supplement til Nexus’ arrangementer om torsdagen, og indtil videre kører Café Nexus disse lounge-prægede aftener hver anden fredag indtil maj, hvor de holder åbent til kl.22.

Første fredagsbar er fredag d.15 februar, og Tanita Vanessa Tautges opfordrer alle CBS’ere til at møde op og få en hyggelig afslutning på en hård studieuge.

Der er også andre fredagsbarer på CBS. På fredag er der for eksempel Friday Networking hos CSE, og på et tidspunkt var der i hvert fald også en fredagsbar på Dalgas Have, der hed Eco. CBS OBSERVER lover snart at gå på jagt efter sidstnævnte, for det står sgu ærligt talt lidt skralt til med studiemiljøet i Dalgas Have, som OBSERVER har været deporteret til siden midten af 00'erne.

På fredag er der happy hour fra 18-19.

Relaterede artikler 

Kommentarer

Kære CBS Observer,
Jeg blev meget overrasket og ret ærgerlig da jeg læste artiklen om Nexus' udvidede åbningstider. Jeg sidder med i ECO.s bestyrelse og vi i ECO. har været fuldt booket hele sidste semester med undtagelse af én fredag. Vi er også at finde i R.U.S.H, håndbogen for de nye studerende. Der er også fest på fredag, hvor i velkommen til at komme forbi og høre det sidste nye fra ECO.
Jeg glæder mig til at hører fra jer.
På vegne af bestyrelsen i ECO.
vh
Mads Kristoffer Pilegaard

Hvad synes du?