CBS slår dørene op for kommende kandidatstuderende

Skrevet af Mia Mathilde Hansen - Foto: Jørn Albertus - 18. februar 2015 - 11:580 kommentarer
Fra et tidligere Åbent Hus-arrangement.

Hvad vil du være, når du bli’r stor? Sådan har spørgsmålet sikkert lydt henover bordene til diverse familiesammenkomster den seneste tid. Kommende kandidatstuderende kan komme svaret lidt nærmere på CBS den 19. februar.

Flere kandidatpræsentationer end nogensinde før

Vil du gerne tage en kandidatuddannelse fra Copenhagen Business School, men er du ikke helt sikker på, hvilken akademisk retning du vil gå, kan du torsdag den 19. februar 2015 komme til en gratis ’tour de kandidat’

Her vil studenterrepræsentanter fra de forskellige Kandidat- og Master programmer være til stede for at svare på store og små spørgsmål – og samtidig meldes der i år om flere præsentationer end nogensinde før.

Studierne byder nemlig også på oplæg fra undervisere og professorer, der skal give potentielle studerende et lille sammenfattet indblik i de forskellige muligheder og fremtidsaspekter, der er ved de forskellige kandidatretninger.

Tjek programmet og planlæg din tid

Arrangementet starter klokken 11 og forløber helt indtil klokken 17, og fra officielt hold håber man på at se så mange interesserede som muligt.

 Af gode råd lyder det endvidere, at man anbefaler interesserede studerende at tjekke det planlagte program (vedhæftet nedenfor) for på denne måde at kunne komme til så mange præsentationer som muligt og få mest muligt ud af sine timer på Campus.

Derudover melder arrangørerne, at der også vil være studievejledere til stede, så man kan stille mere personspecifikke spørgsmål og få gode råd og kyndig vejledning.  

Separat arrangement for internationale

Ovenstående er for dansktalende studerende. Der er planlagt et tilsvarende arrangement for potentielle udenlandske fuldtidsstuderende, hvor samtlige engelsksprogede Master programmer vil være repræsenteret.

Det finder også sted på Solbjerg Plads 3, bare på fredag den 20. februar, og her skal man huske at tilmelde sig arrangementet på Facebook. Det arrangement kan du læse mere om her.