CBS-studerende bag indsamling for Scleroseforeningen

Skrevet af Lajka Hollesen - Foto: Mathilde Louise Stenild Brejner - 26. august 2011 - 11:580 kommentarer
Katrine Waldorff cyklede selv rundt med plakater for MS WALK & TALK i nærområdet.

CBS-studerende tog initiativ til – og håndterede kommunikationsopgaven for – et MS Walk & Talk (en handicapvenlig velgørenheds- ’walkathon’) i København og på Frederiksberg til fordel for Scleroseforeningen i Danmark.

Indsamling for Scleroseforeningen efter amerikansk forbillede
For Katrine Waldorff, først BA og nu cand.soc.PKL (Politisk Kommunikation og Ledelse) studerende fra CBS, er det vigtigt, at hun får brugt hendes faglige kommunikationskompetencer i et arbejde og med opgaver, som hun virkelig brænder for..

Katrine Waldorff lod sig inspirere af det amerikanske indsamlingsprojekt MS Walk & Talk – et ’walkathon’ koncept, der samler penge ind til forskning inden for multipel sclerose. Hun tænkte, at man kunne lave et lignede indsamlingskoncept til fordel for Scleroseforeningen i Danmark da hun selv har haft sklerose tæt inde på livet, idet hendes mor fik sygdommen konstateret i 2008.

Katrine Waldorff kastede alle kræfter ind i projektet, og det viste sig, at den viden og de kompetencer, hun havde høstet gennem sine studier på CBS, havde givet hende den faglige ballast til – i en alder af bare tyve år – at lede et velgørenhedsprojekt.

Uundværlig viden fra CBS’ kommunikationsorienterede studier
- Jeg har gennem mine studier på CBS fået viden omkring, hvordan man organiserer sig selv og andre gennem effektiv og målrettet kommunikation. Og den viden har været nødvendig for mig i forbindelse med ’walket’, da jeg arbejder i grænsefladen mellem Scleroseforeningens sekretariat og de frivillige lokalafdelinger for Frederiksberg og København, fortæller Katrine Waldorff.

Selve kommunikationsdelen af projektet er nøje gennemarbejdet, lige fra de sproglige finesser til logoets udformning.

- Det har især været en udfordring at markedsføre arrangementet som et handicapvenligt ’walk’ og ikke et ’handicap-walk’, siger Katrine Waldorff.

Studiejobbet bifalder og belønner frivilligt arbejde
Ved siden af hendes studier arbejder Katrine Waldorff også i Microsoft Danmark, og her har hun kunnet trække på sine erfaringer fra den frivillige indsats som projektleder for MS Walk & Talk.

- Microsoft bakker endda meget håndgribeligt op om mit sociale engagement, da jeg gennem deres Employee Volunteer Program bliver belønnet for noget af mit arbejde uden for virksomheden, fortæller Katrine Waldorff.
 

Info 

MS Walk & Talk – tid og sted
Søndag den 4. september 2011 fra kl. 10.00-13.00 i Valbyparken.

T-Shirts kan afhentes på startpladsen fra kl. 9.15.

Start- og slutzone er bagved Café Rosenhaven, Hammelstrupvej 100, 2450 København SV. Her vil der være fælles start kl. 10.00.

Tilmelding

Pris for voksne: 125 kr.
Pris for børn fra 4 til 12 år: 75 kr.
Pris for børn fra 0 til 3 år: 0 kr. (Ingen t-shirt)

For dit tilmeldingsgebyr får du blandt andet en særlig MS WALK & TALK T-shirt og en rabatkupon til kaffe/te/vand i Café Rosenhaven.

På startstedet vil der være musikalsk underholdning og mulighed for at tale med en informatør fra Scleroseforeningen.

Tilmeld dig  inden den 28. august på: http://www.mswalkandtalk.dk

Læs mere på: www.facebook.com/mswalkandtalk! og på Scleroseforeningens hjemmeside

Kontaktoplysninger: Katrine Waldorff: katrinewaldorff@live.dk / Tlf. 20 32 90 78