CBS Talks-event med Lars Tvede udsolgt på få timer

Skrevet af Lasse Christian Nielsen - Foto: Lars Tvede - 27. april 2015 - 14:240 kommentarer
Lars Tvede taler ud om sine erfaringer som entreprenør til CBS Talks event den 29. april. CBS Talks har desuden en overraskelse til eventens deltagere.

Billetter til CBS Talks’ foredragsarrangement med entreprenøren og forfatteren Lars Tvede blev udbudt om aftenen den 21. april 2015. Efter blot 2 timer var de næsten udsolgt. Eventen bliver afholdt i Ovnhallen, Porcelænshaven på onsdag den 29. april 2015 klokken 16.00. 

Da studenterorganisationen CBS Talks offentliggjorde, at forfatteren og entreprenøren Lars Tvede skulle tale om sit liv og sine erfaringer som entreprenør var der hurtigt over 1000 tilmeldte på Facebook-eventet. Det tog kun 10 timer, før der var komplet udsolgt.

CBS Talks event har formået at tiltrække interesse fra samtlige universiteter i København samt deltagende fra Odense, Århus og Aalborg.

Derfor opfordrer CBS Talks alle tilmeldte til at møde op og gøre brug af deres registrering. De har nemlig været nødt til at afvise over 1000 interesserede studerende, fordi der ikke var nok siddepladser i Ovnhallen, CBS’ største lokale.

Fokus på dagsordensændrende teknologier

Lars Tvede forklarer på sin egen Facebook side, at han til eventen vil komme med på sit bud på ’game-changing’ teknologier – altså teknologier der vil ændre den overordnede dagsorden. Han vil samtidig komme ind på sit liv som entreprenør og makro-investor.

Jannik Pedersen fra CBS Talks forklarer, at Lars Tvedes udtalelser om sine egne livserfaringer er en del af CBS Talks nye strategi, der skal gøre hvert enkelte event mere unikt i forhold til tidligere CBS Talks-foredrag.

- Den nye strategi startede vi med stor succes med vores forrige taler, Michael Ramussen (CEO Nykredit). Her blev der fokuseret specifikt på ’Leadership in a turn-around process’ med mere karakteristika af et case-study end general indsigt i et bredt emne som leadership, fortæller Jannik Pedersen og fortsætter:

- Efterfølgende kritik fra tilstedeværende deltagere til sidste event var specielt positiv og overvældende. Det har givet os yderligere blod på tanden til at følge denne strategi til fremtidige events.

Modererer selv og lover overraskelse

Som noget helt nyt har CBS Talks inviteret forfatteren til selv at moderere de første 30 minutter af eventen.

- Med dette håber vi at opnå en oplevelse, hvor der vil blive stillet spørgsmål til taleren, som måske er ude af den gængse CBS studerendes normale referenceramme. Forhåbentligt vil det give den studerende en helt ny indsigt i talerens verden og hans erfaringer, forklarer Jannik Pedersen.

CBS Talks har også en speciel ekstern overraskelse til eventen, som de selv anser, som noget helt unikt.

- Overraskelsen vil være med til at stadfæste den store kapacitet, som vi med held har fået til CBS. Vi kan dog ikke afsløre, hvad overraskelsen består i før, den 29. til selve eventen. Men vi ser det som en stor ære at have dette punkt på dagsordnen, understreger Jannik Pedersen.

Deltagere stemte på de bedste spørgsmål

På CBS Talks’ og Lars Tvedes’ Facebook event har deltagerne til eventen kunne stille spørgsmål til Lars Tvede. Deltagerne har derefter kunne stemme på de bedste og mest relevante spørgsmål, ifølge dem selv.

Vinderspørgsmålet med 59 stemmer er: ’Are we in a tech bubble?’ og spørgsmålet: ’In what ’new sector’ do you see the greatest investment opportunity?’ løb med andenpladsen med 40 stemmer.

Begge deltagere med vinderspørgsmålene har vundet eksemplarer af Lars Tvedes nye bøger. 

- Med dette tiltag håber vi at få en endnu skarpere og mere interessant debat og dialog mellem publikum og taler, hvor den brede interesse fra publikum bliver hørt, pointerer Jannik Pedersen, og uddyber:

- Effekten og modtagelsen på Facebook var en stor succes med brede spørgsmål blandt andet vedrørende makrotendenser samt specifikke markedsstrukturelle spørgsmål.

Info 

Hvem er Lars Tvede?

Lars Tvede er bachelor i International Business Management fra CBS og siden, gennem sin kandidat, uddannet som ingeniør. Han definerer sig selv som en entreprenør og en makro-investor og har blandt andet skrevet de 2 nye bøger: ’The Creative Society – How The Future Can Be Won’ og ’Business Cycles’.

Har du lyst til at vide mere om Lars Tvede og hans erfaringer, kan du besøge hans egen hjemmeside gennem dette link.