CBS Talks inviterer til særforestilling

Skrevet af Miel Pedersen - 22. april 2014 - 13:300 kommentarer
Morten Albæk og Henrik Andersen er talerne på næste CBS Talks event.

Torsdag den 24. april åbner CBS Talks dørene og inviterer alle med interesse for ledelse og marketing til at blive underholdt af Morten Albæk fra Vestas og Henrik Andersen fra ISS.

Man har kunnet reservere plads siden begyndelsen af april, og allerede nu melder CBS Talks om flere end 500 tilmeldinger.

Arrangementet finder sted i Ovnhallen i Porcelænshaven, hvor der efter talerne og en spørgerunde vil være mulighed for networking. Blandt gæsterne er ISS, der vil fortælle om mulighederne i deres Management trainee og Finance graduate programmer.

Der findes mere end én måde at gøre tingene på
Formålet med arrangementet er fra CBS Talks’ side, at vise at ledelse ikke kun er én ting, men at man kan lede på mange forskellige måder. Af samme årsag har medstifter for CBS Talks, Sebastian Løvgreen valgt de to talere med omhu.

- Vi er imponerede over Henrik Andersen og Morten Albæks karrieremæssige præstationer. De repræsenterer to meget forskellige brancher, og det er spændende at høre om forskellene og lighederne på, hvordan de to talere leder deres teams, siger medstifteren, der ved siden af sit engagement i CBS Talks til daglig studerer BSc. International Business and Politics.

På Facebook er der indtil videre 620 interesserede, og omkring 500 har tilmeldt sig arrangementet. Det er stadig muligt at tilmelde sig gæstelisten, men du skal være hurtig, for arrangørerne melder om næsten udsolgt.

For yderligere information om arrangementet tjek Facebook.