CBS Talks præsenterer Jørgen Tang-Jensen fra VELUX

Skrevet af Kathrine BorringJonas Rytter, (versionering) - Foto: CBS Talks - 19. oktober 2015 - 12:520 kommentarer
Velux-CEO Jørgen Tang-Jensen taler ved CBS Talks-arrangement.

Tirsdag den 20. oktober inviterer CBS Talks til foredrag med CEO’en fra VELUX Group, Jørgen Tang-Jensen. Foredraget kommer til at handle om Jørgens vej fra Aarhus Universitet til direktørsædet, i en af Danmarks største virksomheder.

I mere end 30 år har Jørgen Tang-Jensen været en del af VELUX Group, og han har over tiden bestridt topposter i både Danmark, Frankrig og USA. Siden 2001 han har været CEO for hele koncernen.

Foredraget vil tage udgangspunkt i Jørgen Tang-Jensens personlige historie. Fra studietiden på cand.merc. i Aarhus, til ansættelsen i VELUX Group. Historien vil også bringe tilhørerne omkring tiden i udlandet, hans efteruddannelse hos schweiziske IMD og Stanford University i Californien og hans ansættelse som chefen for det hele.

Én af Jørgen Tang-Jensens ledestjerner i tiden hos VELUX Group har været det såkaldte ’Model Company Objective’. En filosofi, som er blevet formuleret af VELUX-grundlægger Villum Kann Rasmussen. Filosofien omhandler, det vi i dag kalder CSR.

Jørgen Tang-Jensen har gjort det til et strategisk princip for sikre balance mellem virksomhedens performance og sociale ansvar, og han vil delagtiggøre tilhørerne i hans erfaringer og lærddom på netop det område.

Efter eventen vil der være muligt at networke med en række prominente navne fra VELUX Group. Ud over Jørgen Tang-Jensen vil der også være folk som CFO Peter Bang, HR Development Director Connie Staniok, og mange flere.

Læs mere om deltagelse her – og bemærk, at der kun er få pladser tilbage.