CBS-topstuderende kæmper netop nu i Dubai

Skrevet af Mette Grøn, KPMG Communications Manager - Foto: KPMG - 15. april 2015 - 13:152 kommentarer
Team CBS: Nina Fisker Olesen (stud.merc.FIR), Malene Buur (stud.merc.SCM), Morten Lindholm Jessen (stud.merc.FSM) og Mikkel Grønbæk Mathiassen (stud.merc.FSM)

Finalen i KPMGs Internationale Case Competition (KICC) finder sted i Dubai i denne uge, og et hold bestående af 4 topstuderende fra CBS – som vandt den danske konkurrence – dyster i disse dage i den globale finale i Dubai med hold fra 27 andre lande.

KICC er en case competition, der afholdes årligt af en af verdens førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, KPMG. I år afvikles konkurrencen i samarbejde med Emirates, som har hovedsæde i netop Dubai.

Den sidste og afgørende dag i konkurrencen afvikles på The Emirates Aviation College i Dubai.

KICC udfordrer de studerendes evne til at vurdere og udarbejde løsninger i en række business case-eksempler. I løbet af 4 dage vil deltagerholdene gennem flere runder blive bedømt af et panel af erfarne KPMG-partnere, inden vinderne af den globale titel kan præsenteres torsdag den 16. april 2015.

Her håber holdet fra CBS at se et dansk flag ved finaleshowet.

Vandt over AAU og KU og er nu i Dubai

Nina Fisker Olesen (stud.merc.FIR), Malene Buur (stud.merc.SCM), Morten Lindholm Jessen (stud.merc.FSM) og Mikkel Grønbæk Mathiassen (stud.merc.FSM) vandt den nationale finale, som blev afholdt hos KPMG den 12. marts 2015.

Efter en hård indledende runde slog holdet deres konkurrenter, kandidatstuderende fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet, og vandt den danske KICC-titel samt en oplevelse for livet med muligheden for at vinde det eftertragtede internationale trofæ.

KPMG's talentafdækning og -udvikling

- At se de dygtige studerende få styrket selvtilliden, når de gennemfører hver enkelt runde i konkurrencen og lærer af dommernes feedback, giver et godt indblik i, hvor talentfulde studerende er i dag, siger CEO og Senior Partner i KPMG, Thomas Hofman Bang og fortsætter:

- Det er ikke bare en god udfordring. Det er også en god og lærerig oplevelse for alle involverede.

KPMG i Danmark har fokus på at tiltrække talenter, og konkurrencen giver revisions- og rådgivningsvirksomheden mulighed for at komme i kontakt med dygtige studerende med stærke rådgivningsorienterede profiler.

- At deltage KICC giver disse studerende et indtryk af, hvordan det kan være at arbejde ved KPMG, og hvilke typer udfordringer vi dagligt løser for kunder verden over, tilføjer Thomas Hofman Bang.

Håbede på plads i finalen torsdag

- Vi er godt tilfredse med at være kommet så langt i konkurrencen, og vi er begejstrede over at konkurrere med studerende fra hele verden, siger Nina Fisker Olesen fra vinderholdet, der er Dubai nu for at deltage i finalen, og fortsætter:

- Den første milepæl på vores rejse er at få en plads i finalen på torsdag – men vi håber og tror selvfølgelig på, at vi kan vinde trofæet.

Opdatering: Det fik det danske hold fra CBS så desværre ikke.

Hvert hold i konkurrencen har produceret en kort video om dem selv og deres lands kultur. Det danske vinderholds video kan ses gennem dette link her.

Info 

Om KPMG

KPMG i Danmark er en del af et globalt netværk af revisions- og rådgivningsvirksomheder, der yder revision samt skatte- og rådgivningsydelser.

KPMG er til stede i 155 lande og har flere end 162.000 medarbejdere i medlemsvirksomhederne verden over.

De uafhængige medlemsvirksomheder i KPMG-netværket er affilieret med KPMG International Cooperative (”KPMG International”), som er et schweizisk selskab.

Hver KPMG-virksomhed er en juridisk adskilt og separat enhed, der også beskriver sig selv som sådan.

Kommentarer

FYI: Hele det norske laget kommer også fra CBS, så TO CBS lag i finalen!

Hvad synes du?

Det danske CBS-hold kom desværre ikke i finalen i dag.

Hvad synes du?