CBS Wine bød på vin fra hele verden

Skrevet af Mia Mathilde Hansen - Foto: Jørn Albertus - 19. september 2014 - 13:021 kommentar
Der blev snuset til de saftige varer, roteret glas, gurglet og smagt igennem ved CBS Wines vinfestival i går aftes.

Som afslutning på CBS Society Day kunne CBS Wine torsdag aften slå dørene op i Ovnhallen til deres hidtil største arrangement. Hobevis af forventningsfulde vinentusiaster havde betalt sig adgang til de mere end 30 forskellige vine – og de blev langt fra skuffede over det storslåede udvalg.

Dyre mundfulde

Ovnhallen summede torsdag aften af eufori, faglig småsnak og godt humør. Lejligheden var CBS Wine’s årlige vinfestival. Ambitionerne var højere end nogensinde før – og succesen var til at tage, føle og smage på.

Med mere end 30 forskellige vine, varierende både i farve, pris og geografi, var der i den grad sørget for noget for enhver smag.

Helt billige var vinene dog ikke. Med et spænd fra 90 kroner per flaske helt op til 230 kroner, var priserne ikke just studievenlige.Men det var entreen til arrangementet til gengæld, og det havde 200 studerende benyttet sig af.

En smagfuld aften

Ideen med en aften i vinsmagningens tegn som efterfølger til CBS Wine-holdets succesfulde dag på Society Day i Solbjerg Plads, var at gøre folk opmærksomme på organisationen – og så selvfølgelig at udbrede budskabet om vine.

Der var til lejligheden sørget for at hverve mange nye ansigter til organisationen Det var der også brug for, da de fremmødte studerende tydeligt insisterede på konstant at have fyldte glas.

CBS Wine satsede i samarbejde med Laudrup Vin & Gastronomi, som leverede vinen, på lidt utraditionelle vinområder såsom Kroatien og Østrig, hvor markederne endnu er ved at udvikle sig. Chilenske vine kan man, ifølge Laudrup Vin, jo bare købe i et hvilket som helst supermarked.

Tilfredse Wine-drenge giver rabat

Da arrangementet var ved at gå på hæld, flaskerne var tomme, og spytbakkerne skulle tømmes, kunne en meget tilfreds CBS Wine formand Peter Buch Hansen ånde lettet op.

Folk blev sendt afsted videre ud i den danske sensommer en god oplevelse rigere (mange gik direkte på Nexus), og efterspurgt af flere, var det til stor glæde for de fremmødte at CBS Wine kunne annoncere at dagens selektion kan købes med 20 procent rabat via Laudrup Vins hjemmeside ved at indtaste rabatkoden ”CBS”. 

Se billeder og læs mere i billedteksterne ovenfor.

Kommentarer

CBS Wine i samarbejde med Laudrup Vin & Gastronomi, var der IKKE utraditionelle vinområder såsom Kroatien, MEN DOG fra kvalitetsvinlande som Østrig, Australien, New Zealand, Spanien, Argentina, Italien, USA... bare så vi har det klart. Stor dag. TAK :-)

Hvad synes du?