CBS Wine godt på vej til prestigefuld vinsmagning

Skrevet af Peter Buch Hansen, CBS Wine - Foto: Nichlas Larsen - 30. april 2012 - 11:260 kommentarer
CBS Wines hold ved den internationale vinsmagningskonkurrence fra venstre: Thor Mårup, Peter Buch Hansen, Asbjørn May og Søren Riber.

Ambitionen om at vinde det uofficielle verdensmesterskab i vinsmagning for business schools, får masser af støtte med på vejen. Senest har Lauritz.com meldt sig som hovedsponsor.

Hovedsponsoren bag CBS Wines deltagelse i semifinalen i Left Bank Bordeaux Cup 2012 i London er det anerkendte franske Provencevinslot, Chateau Vignelaure. Slottet ejes af parret bag auktionshuset Lauritz.com, Bengt og Mette Rode Sundstrøm, og de skal være med til at sikre CBS Wine en plads i finalen til juni på Chateau Lafite i Bordeaux.

Som tidligere nævnt i OBSERVER, så mødes verdens bedste business schools vinklubber til den største og mest prestigefyldte amatør vinsmagning for universiteter, hvor de skal finde ud af, hvem der ved mest om vin fra Bordeauxs venstre bred. Lauritz.coms vinslot, Chateau Vignelaure, støtter CBS Wines deltagelse med flere tusind kroner, men det er ikke den eneste støtte som holdet får.

- Som formænd for de studerende på CBS, kan vi kun sige, at CBS Wine har vores fulde opbakning. CBS Wines konkurrence mod Harvard og Oxford, tegner et glimrende billede af det blomstrende studentermiljø på CBS, der efterhånden kan måle sig med det på verdens fineste og mest dynamiske uddannelsesinstitutioner, siger Niklas Frijs-Madsen og Philip Hardø, formænd for CBS Students.

Flere har meldt sig under CBS Wines fane

Thor Mårup, stud.merc.AEF, der danner CBS Wines hold sammen med HA SEM-studerende Asbjørn May og HA (kom.)-studerende og CBS Wine grundlægger Peter Buch Hansen, er stolt over den nationale støtte:

- Vi er utrolig glade for den økonomiske støtte som Chateau Vignelaure har givet os oveni den støtte, vi har fået fra CBS Wines andre samarbejdspartnere, siger Thor Mårup.

Vin til træningssmagninger
Der er blevet givet adskillige vingaver, så CBS Wines hold, kan træningssmage før den internationale dyst.

Johnni Falkensten fra Vinoble Skt. Petri har sendt en kasse bordeaux vin til CBS Wine. Det samme har Allan Jørgensen fra Theis Vine i Bredgade gjort, og fine wine konsulent, Hans Brauer fra Kjær & Sommerfeldt, har tilbudt bordeaux vin fra sin personlige kælder:

- Jeg har et glimrende samarbejde med drengene bag CBS Wine og vil naturligvis hjælpe dem til finalen, udtaler han.

Yderligere har Erik Sørensen Vin tilbudt en kasse blandet bordeaux vin, som holdet kan øve sig på sammen med Arvid Rosengren, svensk kandidat til VM og EM i sommelier, der ligeledes har tænkt sig at hjælpe CBS Wine til finalen: ”Jeg ser frem til at arbejde sammen med drengene, og hjælpe til så meget jeg kan., siger Arvid Rosengren.

Den 10. maj afholdes semifinalen på den franske ambassade i London. Konkurrencen består af ti multiple choice spørgsmål om vin fra Bordeauxs venstre bred samt 3 blindsmagninger hvor blandt andet appellation, årgang samt chateau skal bestemmes.

Følg CBS Wine og se hvordan de klare sig inde på: www.facebook.com/cbswine