CBS Wine holder fundraiserfest med fri bar

Skrevet af Peter Buch Hansen, CBS Wine - 5. marts 2015 - 11:020 kommentarer
CBS Wines fest finder sted hos Butchers.

2 timers vinfestival + 1 times fri bar + chancen for at vinde en magnum champagne = 199kr. CBS Wine bruger festens overskud til at sende hold til internationale vinsmagningskonkurrencer.

CBS Wine inviterer til dette års største og hidtil vildeste vinsmagningsfestival på Butchers torsdag den 19. marts fra kl 20.00

Vi starter med 2 timers vinfestival efterfulgt af 1 times fri bar samt mulighed for at vinde en magnum champagne – alt dette for kun 199kr, og da dette er en fundraiser, der skal hjælpe CBS Wine til at deltage i en række konkurrencer i udlandet, er alle velkomne

Så tag veninderne, din onkel og kat med og støt op om CBS Wine, der lover uendelig vin i to timer efterfulgt af fri bar og galskab resten af aftenen.

Når CBS ikke vil støtte CBS Wine, så vi kan sende hold afsted til udenlandske konkurrencer, så må vi skaffe midler på anden vis.

Derfor inviterer vi i CBS Wine i samarbejde med den danske vinbranche og Butchers til det hidtil bedste studie-event til dato:

- Vi er utrolig glade for den støtte vi har fået fra den danske vinbranche, der har sponseret vores vin til i aften, samt Butchers, der ligger lokaler til festen, siger nyudvævnte bestyrelsesmedlem i CBS Wine og studerende på første år af IB, Sebastian Lunøe.

CBS Wine glæder sig meget til at se over 250 mennesker til en vild aften i det indre København.

Køb billetter lige her: https://billetto.dk/da/events/cbs-wine-fundraiser-party-2015