CBS'ere: er I klar til at vinde Beat the Elite tronen tilbage?

Skrevet af Kristine Hadberg, CBS Case Competition - Foto: Esben Zøllner Olesen - 11. februar 2015 - 12:300 kommentarer
Sidste års vindere af Beat the Elite fra Aarhus Universitet. Er dit hold vinderholdet i år?

Har du hvad der skal til, for at tage Beat the Elite-trofæet med hjem, når den førende nordiske case competition skydes i gang i uge 9?

Beat the Elite er en åben konkurrence for alle bachelor- og kandidatstuderende i Danmark, Sverige, Norge og Finland. 

Som deltager i Beat the Elite får du mulighed for at løse den samme real-life business case, som de 12 hold i CBS Case Competition.

Når dette års case offentliggøres d. 25. februar, har hvert hold, der består af fire personer, 24 timer til at løse casen – og forsøge at slå eliten. Det er en unik mulighed for de studerende til at udvikle deres analytiske evner og bruge teoretiske værktøjer i praksis.  

Beat Your Friends med Beat the Elite

Kom forbi Beat the Elites stand på Solbjerg Plads d. 17. februar, mellem 10:00 og 14:00, hvor der bliver serveret pølsehorn og Carlsberg Sport, og hvor du kan udfordre dine venner til en omgang ”Beer Pong” eller bordfodbold. Beat the Elite står klar til at besvare dine spørgsmål, og give et par fif om case-løsning med på vejen. Hvis du vil vide mere om eventet, kan du se det her.

How to WIN med The Boston Consulting Group

Den 19. februar kl. 18:00 kan du få gode råd fra BCG om, hvad det kræver for at vinde en case competition. Konsulenter fra BCG vil give råd til hvilke værktøjer, der er nødvendige for at nå til tops i Beat the Elite-konkurrencen. Du kan læse mere om eventet her.

Har du ikke mulighed for at komme, kan du streame BCGs session her.

Mangler du et hold?

Hvis du brænder for at deltage i Beat the Elite, men endnu ikke har fundet et hold, er der hjælp at hente. I stedet for et Mix & Match-event, er der i år åbnet op for en Mix & Match-gruppe på Facebook. I Facebook-gruppen kan du danne hele grupper, eller søge efter en enkelt deltager til dit hold. Her kan du klikke dig ind på Facebook-gruppen.

Der er gode præmier at hente

Som noget nyt i år er der 30.000 kr. på højkant til vinderne af Beat the Elite sponsoreret af KRAKS FOND. Men det er ikke kun vinderne, som nyder godt af pengepræmien - andenpladsen får nemlig 14.000 kr., mens tredjepladsen får 6.000 kr.

Samtidig får vinderne mulighed for at vælge mellem nogle attraktive præmier fra én af dette års partnervirksomheder i CBS Case Competition:

Danske Bank: Individual karriereinterview med erfaren HR professionel

Arla: Gavekort til Unika

Carlsberg: Billetter til Visit Carlsberg inklusiv frokost med Global L&D Director, Mel McCall

DONG Energy: Tilbring en dag med en specialist indenfor valgfrit fagområde

PANDORA: Få indsigt i PANDORA gennem problemløsning og morgenmad med en repræsentant fra ledelsen

Desuden vil der blandt de hold, der ikke kommer i finalen, være præmier til den mest kreative løsning, stærkeste finansielle løsning og bedste slide-deck.

Vil du også dyste mod eliten?

Går du med en drøm om at dyste mod eliten i årets case konkurrence, så tilmeld dig og dit hold.