CBS'ere joker sig igennem studiet

Skrevet af Tobias Bell - Foto: Mia Mathilde Hansen - 19. september 2013 - 14:340 kommentarer
På torvet kan du møde Prank Lab.

CBS Prank Lab er CBS’ nyeste studieorganisation, som i forbindelse med Students Society Day med egne ord skaber en ”generisk social platform med humor i øjenhøjde for de laveste”.

Spørgsmål fra CBS Prank Lab: How many IB-students does it take to screw in a lightbulb? Svar: One. He stands still and the world revolves around him.

Det vigtigste for Prank Lab er at skabe et fællesskab, der ikke bunder i CV-jagt eller prestige. De har til formål at skabe en kontrast til CBS-stereotypen og dele, hvad vi alle elsker, humor.

Du finder ikke CBS Prank Lab i CBS networkbook endnu, men aktiviteten på Facebook er høj. De fire stiftere, Mike Vedel-Jørgensen, Christian Andersen, Alexander Brandruo og Christian Andersen, står på mål for humoren på CBS til Society Day.

Prank Lab er den yngste studieorganisation, og deres bod er minimalistisk, men humøret er i top. Engagementet starter på Facebook. Det er her, du kan komme med forslag til en prank, event eller joke, som resten af CBS bare skal høre. Ønsket er ikke at binde eller forpligte humoristisk engagerede, og derfor melder du dig heller ikke ind i organisationen, der blandt andet arbejder på stand up-arrangementer.

Lab’en er åben for sjove forslag, så smut forbi tovet på Solbjerg Plads og kom med dit bidrag til et godt grin.