CBS’ere kategorivindere i vigtig case-competition

Skrevet af Frederik Hove Christiansen - 4. april 2016 - 14:550 kommentarer
Fra venstre til højre: stud.merc.IMM Christian Wanding Dahl, stud.merc.AEF Simone Ringmann, stud.merc.AEF Finn Schmidt, stud.merc.IT Ida Bjørlig og stud.merc.IMM Jonas Müller med trofæet for ’Best Industry Presentation’ hos Google i Silicon Valley.

Et hold bestående af 5 CBS-studerende vendte for nylig hjem fra USA efter at have vundet i kategorien ’Best Industry Presentation’ ved den prestigefyldte konsulentkonkurrence for masterstuderende, USC Marshall Global Consulting Challenge.

USC Marshall Global Consulting Challenge betragtes af mange som værende verdensmesterskaberne inden for case-competitions. I år satte konkurrencen rekord for antallet af ansøgninger fra universiteter i hele verden, og CBS fik en plads udtrukket som ét af de 9 deltagende universiteter. 

I konkurrence foran toppen af Silicon Valley

Casen, som de studerende i år skulle løse, handlede om Google og fandt også sted i deres afdeling i Silicon Valley. Præsentationerne som de studerende havde 3uger til at løse, mens de opholdt sig i San Francisco, blev eksekveret foran Googles topledelse samt andre højtstillede i tech-virksomhederne Oracle, Cisco og Visa.

Stephanie Hadler, som normalt fungerer som CBS Case Coach, var ikke med i denne omgang. I stedet fungerede Christian Wanding Dahl som både coach og deltager – han førte sit hold på rette kurs og var meget glad for den præstation, teamet leverede:

- Vi har været oppe imod studerende fra topuniversiteter landet over, så som MIT, Berkeley og Yale, så at repræsentere CBS og oveni købet komme hjem med en sejr i én af kategorierne er virkelig fedt, fortæller Christian Wanding Dahl.

Hvis du har mod på at ansøge om at deltage i konkurrencen til næste år – eller blot læse mere om, hvad det går ud på – kan du læse nærmere har du mulighed på konkurrencens officielle hjemmeside her.