Få din indre iværksætter op på dupperne

Skrevet af Jonas Rytter - Foto: Vichaya Kiatying-angsulee | Dreamstime.com - 17. september 2015 - 13:123 kommentarer
Kom og bliv inspireret til selv at gode indbringende ideer fra folk, der har haft og handlet på gode indbringende ideer, på CBS Entreprenurial Day

CBS og Copenhagen School of Entrepreneurship slår torsdag den 24. september dørene op for den første CBS Entreprenurial Day. På dagen kan spirende iværksættere høre foredrag og oplæg fra 11 start-ups og netværke med andre studerende.

Når CBS Entreprenurial Day for første gang løber af stablen torsdag den 24. september, bliver SPS01 stedet at være for alle vordende iværksættere. Fra klokken 10 til 16 vil der være foredrag og andre aktiviteter.

Herlighederne er arrangeret af Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) i samarbejde med CBS.

Copenhagen School of Entrepreneurship er en del af CBS. Det er Danmarks største studenter-inkubator og henvender sig til iværksættere fra videregående uddannelser. De stiller, blandt andet, kontorplads og mentorer til rådighed.

Oplæg fra professorer og studerende

Til CBS Entreprenurial Day vil der både være oplæg fra CBS-start-up’s, som fortæller om livet som studerende og selvstændig, CSE’s egne professorer i iværksætteri og iværksættere/alumni.

Desuden vil der være konkurrencer samt et arrangement, hvor 11 start-up’s fremlægger (pitcher, som det hedder på iværksætter-sprog) deres idé for tilhørerne.

De deltagende start-ups spænder vidt. Fra ’Match My Thesis’, som etablerer kontakt mellem specialestuderende og virksomheder, til ’Teazr’, en ’selfie’-baseret dating-app.  Hvert start-up har en stand, hvor deltagerne kan få snak om et eventuelt job, en praktikplads eller blot tips og tricks.

Det er ikke kun CBS-studerende, som er inviterede til arrangementet. CBS og CSE har arrangeret busser fra KEA, DTU, KUA og ITU, for bygge bro på tværs af institutioner og kompetencer.

Som nævnt foregår begivenheden i og omkring Solbjerg Plads. Det er gratis at deltage, og alle – også dem, som ikke læser på CBS – kan være med. CSE råder deltagere til at komme i god tid, for at være sikre på at få en plads.

Kommentarer

Hej Observer,
Vil I være søde at rette informationen, så lokationen bliver bekræftet som Solbjerg Plads? Eventet foregår på hele campus, dog er oplæggene i SP01. Tusind tak! Mvh. Sandra, CSE

Hvad synes du?

Håber det er bedre.

Hvad synes du?

Fornemt - tusind tak :)

Hvad synes du?