Tilbud til de hurtige: Se Oscarnomineret finansdrama

Skrevet af Helle-Lise Ritzau Kaptain - 22. marts 2016 - 14:141 kommentar

Torsdag 31. marts kan du som CBS-studerende komme gratis i biografen og se ’The Big Short’, filmen om finanskrisen 2007-2010, der fik ikke færre en fem Oscar-nomineringer.

Det er Akademikernes A-kasse, der inviterer, når dramaet om den verdensomspændende finanskrise vises efter påske. Du behøver ikke at være medlem af A-kassen for at deltage, bare du er aktiv studerende på CBS.

’The Big Short’ er et drama baseret på Michael Lewis’ bog fra 2010, der i 28 uger lå på The New York Times’ bestseller liste.

Filmen er blevet kaldt en af de mest åbenlyst politiske og antikapitalistiske film fra Hollywood i årevis, og handler primært om det amerikanske boligmarkeds kollaps, fordi mange troede, at kurserne ville fortsætte deres himmelflugt.

Der er mange populære stjerneskuespillere på rollelisten, men det er ikke sikkert, at du er vild med de roller, de spiller – som kyniske spekulanter i andre menneskers fallit og ulykke.

Filmen vises i Dagmar biografen torsdag 31. marts kl. 18, hvor de, som er heldige at få billet, ovenikøbet kan se frem til free popcorn og sodavand. Der vil omtrent være 200 ledige sæder, og tilmelding sker ved først-til-mølle princippet. Du kan tilmelde dig her

Stikord 

Kommentarer

H

Hvad synes du?