CSE Investor Day 2014 åbner dørene for alle

Skrevet af Lasse Christian Nielsen - Foto: Jørn Albertus - 12. november 2014 - 15:200 kommentarer
Business Angels og andre investorer på 2. sal af CSE's nye lokaler ved indvielsen den 19. december 2013.

Se, lær og lad dig inspirere af andre iværksættere til CSE Investor Day på tirsdag den 18. november i Ovnhallen (Porcelænshaven). Der og da vil man som CBS-studerende kunne opleve lovende iværksættere præsentere sig for mulige investorer.

Håbefulde start-ups viser flaget

Tirsdag den 18. november vil iværksættere fra Copenhagen School of Entrepreneurship’s netværk præsentere deres ideer for mulige investorer fra det danske iværksætter-miljø på CBS. Det sker ved CSE Investor Day, der nu afholdes for tredje år i træk.

Konceptet er, at håbefulde iværksættere har mulighed for at promovere deres ideer og skabe interesse for investering. Dagen starter klokken 15.30, og de udvalgte iværksættere fremlægger deres præsentationer fra klokken 16.45-17.30 og igen fra 17.40-18.30. 

Investorerne bag CSE Investor Day 2014 er Keystones og Business Angels Copenhagen. Begge har til formål at finde investorer til lovende start-up iværksættere og hjælpe iværksætterne med deres projekter.

Skab dig et stærkere netværk

CSE garanterer at Investor Day 2014, bliver det største iværksætter-fokuserede investeringsarrangement på CBS til dags dato. Men man behøver ikke nødvendigvis være iværksætter, for at dagen kunne være interessant.

Som studerende på CBS bliver man ofte fortalt, at netværk er essentielt. Derfor arunders dagen af klokken 18.30 med ’networking’. Her vil der være mulighed for at udvide dit professionelle netværk og skabe nye forbindelser.

Mere information og tilmelding 

Har arrangementet fanget din opmærksomhed? Så tilmeld dig selv og dine medstuderende her  eller læs mere om Investor Day 2014 her.