Deloitte Case Competition vil have dig med i front

Skrevet af Niklas Skov Ibsen, Deloitte Consulting - 27. oktober 2015 - 11:370 kommentarer
Der arbejdes i gruppe ved sidste års Deloitte Case Competition. Klik på billedet for at se video derfra.

Den 1. december 2015 holder Deloitte Consulting for femte år i træk Deloitte Case Competition, hvor formålet er at give de studerende et unikt indblik i en karriere indenfor konsulentbranchen.

Deloitte inviterer ambitiøse studerende, der har lyst til at prøve deres viden af i praksis, til Deloitte Case Competition, der giver de studerende mulighed for at teste deres viden af på en virkelighedsnær case fra en af firmaets samarbejdspartnere.

De udvalgte studerende bydes indenfor i en verden som konsulent i Deloitte, hvormed de kan få indblik i virksomhedens metoder og værktøjer.

Dagen byder på skarpe udfordringer og mulighed for at networke med konsulenter fra Deloitte og med andre fagligt stærke studerende fra landets universiteter.

Deloitte Case Competition giver fagligt afkast

Erfaring fra tidligere år viser, at arrangementet giver afkast for både de studerende og Deloitte. Deloitte Case Competition giver de studerende mulighed for at positionere sig i front til et job i Deloitte, og alle år har arrangementet gjort det muligt at ansætte en eller flere af deltagerne.

- Jeg studerer cand.merc.FSM på 2. år og deltog i Deloitte Case Competition sidste år. Det var min nysgerrighed overfor konsulentbranchen og lysten til at udfordre mig selv, der gjorde, at jeg søgte om at komme med. Jeg fik et super indblik i firmaets metoder, og hvad det vil sige at være konsulent i Deloitte, fortæller Josephine Baum Jørgensen, der nu er business analyst i Deloitte og fortsætter:

- Kort efter case competition blev jeg ansat i Strategy & Operations. Efter et år er jeg stadig glad for at være her.

Det faglige aspekt er omdrejningspunktet for Deloitte Case Competition. De studerende skal i samarbejde løse en aktuel og virkelighedsnær case, der efterfølgende skal præsenteres for et dommerpanel, der består af repræsentanter fra casevirksomheden og partnere i Deloitte. Dette stiller høje krav til de studerendes faglighed og samarbejdsevner.

Deloitte Case Competition er for de passionerede

Deloitte er en populær arbejdsplads med 210.000 medarbejdere i 150 lande. Dette gør, at firmaet er et af de førende og mest passionerede i de markeder, hvor det optræder.

Med de seneste opkøb af Platon, Monitor og 42 Associates har Deloitte netop formået at distancere sig fra konkurrenterne og samtidig tilbyde markedet en bredere portefølje af konsulentydelser. Det betyder også, at Deloittes medarbejdere arbejder på en dynamisk arbejdsplads, hvor projekterne sjældent er ens, og hvor mulighederne for at udvikle sig er uanede.

- Vi vil give de studerende mulighed for at prøve livet som konsulent ved at stille dem overfor en aktuel og virkelighedsnær case. Her skal de studerende bruge hinandens forskellige faglige styrker til i samarbejde at komme op med et kvalificeret løsningsforslag til casevirksomheden, siger Morten Ry, direktør i Deloitte Consulting.

Et af nøglebegreberne for Deloitte Case Competition er, at casen er aktuel og realistisk. Derfor inviterer Deloitte de studerende ind til en fagligt spændende og udfordrende case, der netop afspejler det dynamiske i at arbejde som konsulent.

Deltagerne udvælges, så de afspejler en bred gruppe af faglige kompetencer fra forskellige universiteter og baggrunde. Dette skal de studerende forsøge at kombinere til en ekstraordinær løsning, som casevirksomheden kan tage med til videre brug.

De studerende har efterfølgende mulighed for at deltage i en uformel middag, hvor de kan høre nærmere om Deloitte Consulting og networke med konsulenter, andre studerende og partnere i Deloitte.

Deloitte Case Competition 2015

Vil du med i front? Så overfør din viden til praksis. Dette er overskriften for Deloitte Case Competition 2015, der finder sted den 1. december 2015. Alt, du skal gøre for at deltage, er at fremsende dit cv og karakterbeviser senest 15. november 2015. Tilmeld dig eller læs mere her.

Du kan læse mere om Deloitte som arbejdsplads på karriere.deloitte.dk.

Læs  mere om  Deloitte Case Competition på Facebook.