Deltag i Grøn Dyst

Skrevet af Lene Mette Sørensen, PRME - 22. januar 2015 - 14:390 kommentarer

Studenterkonferencen er en unik chance for dig som studerende, til at fremvise dit grønne projekt for studerende, undervisere, erhvervsfolk og politikere. 

GRØN DYST studenterkonferencen på DTU er også din mulighed for at præsentere dit eget projekt. Du har chancen for at blive inspireret af andre studerende og netværke med nogle af de mennesker i landet, der lige nu ved mest om arbejdet med grøn bæredygtighed.

På selve konferencen bliver der uddelt priser – op til 250.000 DKK - til de bedste projekter, som du f.eks. kan bruge til at nå endnu længere med dit eget projekt. GRØN DYST konferencen slutter festligt af med barbecue og koncert for alle konferencens deltagere.

Vil du være med?

CBS kan sende op til ti hold afsted. Udvælgelsen bliver koordineret af et internt tema på CBS, der også vil stå for træning af holdene. Hvis du er interesseret, kontakt: Martin B. Justesen mbj.edu@cbs.dk.

For at deltage skal du have udarbejdet et projekt hvor temaerne bæredygtighed, klima eller miljø indgår. Du har frie rammer i forhold til, hvordan du inddrager temaet. Du kan deltage med konkrete produktidéer, såvel som miljøvenlig mobilopladning, optimeringsprocesser eller forskningsresultater.

Der er sådan set ingen begrænsninger, når bare du har fokus på et aspekt inden for bæredygtighed, klima eller miljø. Med andre ord skal du kunne forsvare, at projektet løser eller bidrager til at løse en grøn problemstilling.

Studenterkonferencen afholdes næste gang fredag d. 26. juni 2015. Deadline for tilmelding er 18. maj 2015.

18. maj 2015 - 23:30 Deadline for tilmelding til Grøn Dyst.
26. juni 2015 - 11:00 Grøn Dyst studenterkonference på DTU.