Den sidste CBS Wine-smagning i 2014

Skrevet af Philip Rugh Høy Hansen, philip@cbswine.dk - 26. november 2014 - 16:400 kommentarer
Fra CBS Wines begyndersmagning i oktober hos Kjær & Sommerfeldt.

CBS Wine runder et 2014 fyldt med spændende smagninger og store vinoplevelser af, og det bliver med en ren portvinssmagning. Her vil der være mulighed for at smage sig igennem alle de mange forskellige typer portvin, der findes, og samtidig lære noget om den klassiske vintype.

2014 er så småt ved at gå på hæld. Det markerer CBS Wine ved at holde en smagning, der i høj grad lever op til sæsonen: en portvinssmagning.

Portvin er historisk set en klassisk vinter-vin, og i mange danske hjem kommer der til at stå portvin på bordet, når risalamanden bliver serveret juleaften.

Det er dog en type vin, der kan komme i et utal af forskellige typer, og det vil CBS Wine gerne gøre dig klogere på.

Eventansvarlig Viktor Jensen Mårup fortæller:

- Vi har i flere år gerne villet holde en ren portvinssmagning, og i år har det så kunnet lade sig gøre i samarbejde med folkene bag drikportvin.dk. Vi har et flot smageprogram foran os, hvor man virkelig kan opleve diversiteten i portvin. Samtidig vil det forhåbentlig hjælpe til at ødelægge nogle fordomme om portvin, så folk for alvor kan få øjnene op for denne skønne type vin.

Smagningen vil blive afholdt af Drikportvin.dk’s Torben Mandrup, der har et indgående kendskab til portvin. Man vil kunne lære hvad forskellen mellem en Ruby og en Tawny er, lidt om portvinens historie, samt de forskellige typer af portvin, der findes.

Smagningen bliver afholdt på Nexus mandag d. 1. december fra kl 18.00 til 20.30, og vil i øvrigt blive holdt på dansk. Billetterne er allerede i salg og kan købes her

Stikord