Det sker på CBS

Skrevet af - 2. maj 2016 - 23:010 kommentarer
En af ugens aktiviteter er for gamere, der spiller Fifa på Nexus.

Det kommende stykke tid på CBS byder både på  debatter om uddannelsessystemet i Danmark og på CBS, FIFA-turnering, street football, forårskoncerter og oplæg fra erhvervslivets spidser. Læs videre for at finde din pause i eksamensræset.

Tirsdag 3/5 – motivation og uddannelseskvalitet

Sidder du fast i hverdagen og går eksamenslæsningen dig på? Så tag til et foredrag af håndboldsspilleren Lars Christiansen om motivation, glæde og frivillighed. CBS Sports og DJØF byder velkommen til arrangementet kl. 16.00 på Solbjerg Plads i SP216.

CBS Students har planlagt en paneldebat om uddannelseskvalitet og hvordan CBS kan opretholde sin uddannelseskvalitet med dens nuværende finansieringsmodel. Blandt deltagerne er blandt andet Uddannelses- og Forskningsministeren Ulla Tørnæs, vicepræsidenten for CBS Students og uddannelsesdekan Jan Molin. Debatten finder sted på Solbjerg Plads i SPs10 fra kl. 16.40-18.15 og du kan læse mere på Facebook.

Fredag 6/5 – FIFA-turnering med CBS Gaming

CBS  Gaming holder endnu en GameBar og denne gang er det en 2-mod-2 turnering i FIFA. Her er der altså rig mulighed for at tage en ven under armen og hoppe ned i Café Nexus for at vinde titlen som CBS’ ukronede FIFA-konger. Tilmelding til turneringen kan ske her.

Søndag 8/5 – Forårskoncert med CBS Choir

Om eftermiddagen fra kl. 15-16.00 holder CBS Choir deres forårskoncert i Sct. Lukas-kirken på Frederiksberg. Læs mere om arrangementet på Facebook.

Tirsdag 10/5 – Egmont og den digitale revolution

CBS Talks åbner op for endnu et oplæg fra erhvervslivets spidser. Steffen Kragh, CEO hos Egmont, fortæller om virksomheden og dens forretning, og hvordan den digitale revolution påvirker den branche Egmont befinder sig i. Arrangementet finder sted kl. 16.00 i Falkoner biograf, og som altid skal du være hurtig med at registrere dig, da pladserne forsvinder inden for kort tid.

Onsdag 11/5 – Workshop om uddannelsessystemet

CBS Students har arrangeret endnu en debat og workshop om uddannelsessystemet i Danmark. Emnet er optagelsessystemet og hvordan det nuværende kvote-system har ledt til uholdbart høje adgangskrav for en lang række uddannelser. Arrangementet er fra kl. 16.15-18.15 på Solbjerg Plads.

Torsdag 12/5 – Street football i solskinnet

Hvis du allerede trænger til en pause i eksamenslæsningen, afholder CBS Sport deres årlige turnering i street football. Turneringen er fra kl. 9.00-17.00 og sker på området mellem Frederiksberg Bibliotek og CBS på Solbjerg Plads.

Hvis du selv har lyst til at deltage i turneringen, er deadline til tilmeldingen d. 9. maj. Hvert hold må have 5-6 spillere og skal som minimum altid have én pige aktiv på banen. Som i enhver anden turnering bliver der givet præmier til de tre bedste hold, plus en præmie for mest værdifulde spiller.